Ako se ne varam ti tebra tučeš automate po 1-2-3l saksijama, a uz to ovi čipovi nemaju 60-70lm po watu, što je vrlo vrlo malo za ipak toliko potrošnje, tako da urod nije ni upitan na kraju jer ipak rasturiš svaki put po mom mišljenju, zamisli šta bi tek neka 140w novija rasvjeta učinila gdje imaš 180-200lm/w output..Da I nisam uspeo da dobijem vise od 35-40 gr ispod 140w.
Jeste, imaš njegove dnevnike, i imaš DIY temu stealth boxa gdje je dokumentirao sve slikama, samo kod 20-30w full spec čipova nisu potrebni naročito veliki hladnjaci.. zato je i bolje iste kupiti prije 50w verzija, ali zato moraš njih više uzeti..Jesi ih imao na hladnjacima?Imas koju sliku?
Ne bih se slozio. Znaci veoma malo lightburna (o panelu ima par postova iznad), 2 komada Amnesia Haze, prva(manja)je dala 90g, veca ne sumnjam da ce biti ispod 100g, a sve sijalice su 14+w... Bile su poslednja 2 meseca na 20cm od vrhova. Koristio sam samo BB grow i bloom, i definitivno sam prezadovoljan, sa 250w HPS nisam mogao da izvucem 05g/w a ovde sam veoma blizu (a mozda i presao) g/w... Da ne pominjem manji racun za struju hehe : )Da se i ja nadovezem na temu, testiranjem utvrdio da ove zarulje od 12-15w prze na vecu daljinu , ali recimo ako radis sa 7-8w pa cak i slabijima kako kaze kolega Herb moze se prici puno blize bez straha od led burna.
definitivno, neke mogu do 10-15 cm od žarulje, neke kuri in 35-40 cm od žarulje, ako pratite seedshopove nekolicina ih već ima u ponudi strainove optimizirane za LED rasvjetu, nisam takve još naručivao ali u budućnosti vjerovatno isprobam...neki fenomi bolje podnose to zracenje
Moram ti replicirati na ovaj stari post s početka teme dok je ovo još bilo u povojima, imao si pravo, u trenutnom growu sam drzao na 1 autuofloweru 130w, na nekih 30cm, rasla je normalno i pocela stagnirati u 2tjednu cvjetanja,uvjeti svi idealni, smanjio na 90 i biljka u 24h dobila zdravu tamno zelenu boju, čičci se zasnježili preko noći kao da su 3 dana nadoknadili, sad nakon tjedan dana u 3tjednu cvjetanja digao na 110w i dao powder, odlična fora za boost za svakog tko koristi ovu rasvjetu. Istina da ne mora paliti biljku a da uspori skroz od previše svjetla,ako netko čita ovo mozda i bude imao sličnih problema nek pokusa smanjit w ili udaljiti panel, zlatna sredina je stvarno zlatna kad je nađesPostavlja se pitanje dali je potrebno toliko spustiti?Mozda na 20 cm biljka puno bolje "upija"..Neznam ali kada uhvatis "zlatnu sredinu"mislim da je onda to to.Zato tvrdim da je za led scrog majka i da tada izvlacis 100% od biljke
ovo svakako, samo neka budu slične snage onim običnim e27, full spec + uv + ir tražiti, ne griju a biljčice bolje izgledaju. Upravo ih pratim u stvarnom vremenu.ubacit par ovih full spectrum