Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="COM5" data-source="post: 713864" data-attributes="member: 74997"><p>Mislim, i nadam se da se ne varam, da je ovdje većina članova iz užitka, a ne da od ovog napravi neki posao. </p><p></p><p>Ali da sam na tvom mjestu i imam toliki prostor preporučio bi da uzgajaš sa HPS žaruljama jer ti je početna investicija puno manja nego da kreneš sa LED panelima. </p><p></p><p>Eventualno ako imaš volje pregledavat forum možeš pogledat kako funkcioniraju E27 LED paneli pa možda napraviti svoj panel. Ipak za ti povrsinu ti treba 1000W LED rasvjete što bi značilo 100 žarulja. </p><p></p><p>100 žarulja = 1200 kn cca ako nađeš na akciji dobre žarulje</p><p>100 grla = 200kn </p><p>20 metara kabela = 60 kn </p><p></p><p>E da i zapravo trebaš i više od 100 žarulja jer trebaš set žarulja za cvitanje i za vegetaciju. </p><p></p><p>Ali kazem ponovo. Ovo kao hobi da, ali kao posao te može spremiti u pržun na dugo vremena.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="COM5, post: 713864, member: 74997"] Mislim, i nadam se da se ne varam, da je ovdje većina članova iz užitka, a ne da od ovog napravi neki posao. Ali da sam na tvom mjestu i imam toliki prostor preporučio bi da uzgajaš sa HPS žaruljama jer ti je početna investicija puno manja nego da kreneš sa LED panelima. Eventualno ako imaš volje pregledavat forum možeš pogledat kako funkcioniraju E27 LED paneli pa možda napraviti svoj panel. Ipak za ti povrsinu ti treba 1000W LED rasvjete što bi značilo 100 žarulja. 100 žarulja = 1200 kn cca ako nađeš na akciji dobre žarulje 100 grla = 200kn 20 metara kabela = 60 kn E da i zapravo trebaš i više od 100 žarulja jer trebaš set žarulja za cvitanje i za vegetaciju. Ali kazem ponovo. Ovo kao hobi da, ali kao posao te može spremiti u pržun na dugo vremena. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
Bottom