Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Sardaukar" data-source="post: 689344" data-attributes="member: 73317"><p>Pozdrav,</p><p></p><p>Imam ormar dimenzija 60x80x170 cm. Složio sam si rasvjetu sa 8 led Philips 9w žarulja, 6 plavih 6000k i po jedna crvena 2700k i jedna 3000k, svaka daje 950 lumena. To ovako izgleda</p><p>[ATTACH=full]339416[/ATTACH]</p><p></p><p>Po 4 grla na 15 centimetara razmaka na jednoj letvici, dvije letvice, svaka sa svojim neovisnim kablom i utikačem pa se mogu razmaknuti koliko treba jer nisu pričvršćene fiksno za ove horizontalne letvice. Pa me zanima da li je veličina prostora dovoljna za 2 biljke i koliko još svjetla trebam dodati da bi mogle rasti dvije biljke. Trenutno je pod svjetlom jedna biljka stara mjesec dana, svjetlo je udaljeno nekih 45-50 cm. Imam pripremljene još dvije ovakve letve sa po 4 grla, isto svaka sa svojim napajanjem, žarulje ću kupiti prema potrebi, ali mi se čini da bi za jednu biljku to bio overkill. I može li ovaj setup kakav je sada izgurati jednu biljku do kraja? Kad dođe vrijeme cvjetanja, zamijenio bih 4 plave za 4 crvene žarulje iste snage i lumena.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sardaukar, post: 689344, member: 73317"] Pozdrav, Imam ormar dimenzija 60x80x170 cm. Složio sam si rasvjetu sa 8 led Philips 9w žarulja, 6 plavih 6000k i po jedna crvena 2700k i jedna 3000k, svaka daje 950 lumena. To ovako izgleda [ATTACH type="full" alt="ledlights.jpg"]339416[/ATTACH] Po 4 grla na 15 centimetara razmaka na jednoj letvici, dvije letvice, svaka sa svojim neovisnim kablom i utikačem pa se mogu razmaknuti koliko treba jer nisu pričvršćene fiksno za ove horizontalne letvice. Pa me zanima da li je veličina prostora dovoljna za 2 biljke i koliko još svjetla trebam dodati da bi mogle rasti dvije biljke. Trenutno je pod svjetlom jedna biljka stara mjesec dana, svjetlo je udaljeno nekih 45-50 cm. Imam pripremljene još dvije ovakve letve sa po 4 grla, isto svaka sa svojim napajanjem, žarulje ću kupiti prema potrebi, ali mi se čini da bi za jednu biljku to bio overkill. I može li ovaj setup kakav je sada izgurati jednu biljku do kraja? Kad dođe vrijeme cvjetanja, zamijenio bih 4 plave za 4 crvene žarulje iste snage i lumena. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
Bottom