Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Zvoniii" data-source="post: 689112" data-attributes="member: 73436"><p>Pozdrav ekipa,ja sam isto zainteresovan za uzgoj pod led rasvjetom,pročitao sam 2 puta ovu temu od početka do kraja pa sam dosta nekih stvari iz prvobitnog plana panela izmjenio,ugledajući se na vašu izradu i razmišljanje,dakle da krenem od početka box sam zamislio d100xš80 i visina oko 150cm(nisam ograničen u prostoru inače) u taj box bi stavio panel 60x40 sa 13 E27 grla išao bi recimo 4x400k 3x3000k i 5x2700k po recimo od 10 do 14 wati,u tom boksu bi recimo uzgajao 2 automata u kantama od jupola,naravno sa treninzima,a mozda bi i 3 automata u posude od 10-12l.Kao ispomoć da poboljšam rast i razvoj iznosio bih biljke preko dana na terasu gdje ima (10-12)jakog sunca.Molim vas sve dobre volje da mi date savjet jer je sezona odavno počela.Hvala unapred.</p><p></p><p></p><p>[ATTACH]339160[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zvoniii, post: 689112, member: 73436"] Pozdrav ekipa,ja sam isto zainteresovan za uzgoj pod led rasvjetom,pročitao sam 2 puta ovu temu od početka do kraja pa sam dosta nekih stvari iz prvobitnog plana panela izmjenio,ugledajući se na vašu izradu i razmišljanje,dakle da krenem od početka box sam zamislio d100xš80 i visina oko 150cm(nisam ograničen u prostoru inače) u taj box bi stavio panel 60x40 sa 13 E27 grla išao bi recimo 4x400k 3x3000k i 5x2700k po recimo od 10 do 14 wati,u tom boksu bi recimo uzgajao 2 automata u kantama od jupola,naravno sa treninzima,a mozda bi i 3 automata u posude od 10-12l.Kao ispomoć da poboljšam rast i razvoj iznosio bih biljke preko dana na terasu gdje ima (10-12)jakog sunca.Molim vas sve dobre volje da mi date savjet jer je sezona odavno počela.Hvala unapred. [ATTACH]339160[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
Bottom