Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lunnamoon" data-source="post: 632774" data-attributes="member: 40287"><p><a href="https://www.vutra.org/threads/foto-album-galerija-sa-komentarima.3354/page-503#post-628997" target="_blank">https://www.vutra.org/threads/foto-album-galerija-sa-komentarima.3354/page-503#post-628997</a> srecom sam i slikao moju poslednju turu, neki od vrhova skoro pa dodiruju sijalice. A naravno da u vege fazi držim malo dalje i odvrnem nekoliko komada, mislio sam da to ne treba da pominjem. Elem, dosta zavisi od samog sočiva sijalice, prve led su bile više kanalisane pa su zahtevale da se više odalje (moje neko razmišljanje). U početku su mnogi radili po prospektu, nije bilo toliko iskustva sa diy panelima, baš po PSu. Treba naći pravu razdaljinu, ali to ce samo on na licu mesta videti. Zašto ne maksovati potencijal opreme? Ja sam drzao po preporukama u prvom grovu visoko panel, i imao koliko se sećam 130g,a sad preko 200 (prešao g/w). Isto gnojivo koristim uvek i sebe ne smatram više za početnika. Svakako ako krene da burna lišće, podigne se panel, ništa lakše. Takođe da napomenem da je bitna ventilacija vrhova, sto zbog hlađenja što zbog buđi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lunnamoon, post: 632774, member: 40287"] [URL]https://www.vutra.org/threads/foto-album-galerija-sa-komentarima.3354/page-503#post-628997[/URL] srecom sam i slikao moju poslednju turu, neki od vrhova skoro pa dodiruju sijalice. A naravno da u vege fazi držim malo dalje i odvrnem nekoliko komada, mislio sam da to ne treba da pominjem. Elem, dosta zavisi od samog sočiva sijalice, prve led su bile više kanalisane pa su zahtevale da se više odalje (moje neko razmišljanje). U početku su mnogi radili po prospektu, nije bilo toliko iskustva sa diy panelima, baš po PSu. Treba naći pravu razdaljinu, ali to ce samo on na licu mesta videti. Zašto ne maksovati potencijal opreme? Ja sam drzao po preporukama u prvom grovu visoko panel, i imao koliko se sećam 130g,a sad preko 200 (prešao g/w). Isto gnojivo koristim uvek i sebe ne smatram više za početnika. Svakako ako krene da burna lišće, podigne se panel, ništa lakše. Takođe da napomenem da je bitna ventilacija vrhova, sto zbog hlađenja što zbog buđi. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
Bottom