Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="420Florist" data-source="post: 606400" data-attributes="member: 60337"><p>Ako se ne varam ti tebra tučeš automate po 1-2-3l saksijama, a uz to ovi čipovi nemaju 60-70lm po watu, što je vrlo vrlo malo za ipak toliko potrošnje, tako da urod nije ni upitan na kraju jer ipak rasturiš svaki put po mom mišljenju, zamisli šta bi tek neka 140w novija rasvjeta učinila gdje imaš 180-200lm/w output..</p><p></p><p></p><p>Jeste, imaš njegove dnevnike, i imaš DIY temu stealth boxa gdje je dokumentirao sve slikama, samo kod 20-30w full spec čipova nisu potrebni naročito veliki hladnjaci.. zato je i bolje iste kupiti prije 50w verzija, ali zato moraš njih više uzeti..</p><p></p><p>[USER=46894]@Palac Zeleni[/USER]</p><p>Ganjam u zadnje vrime sa kinezima neke stripove, pa sam dobio danas neke primjerke LM301B 3500k 50cm,</p><p>[ATTACH]234608[/ATTACH]</p><p>pa sam još u potrazi za 30cm dužinom od 3500 i 5000k (no morao bi min 30-50 komada naručiti), pa će vjerovatno ostati par njih viška pa bacim tamo u temu za prodaju opreme..Jer ja nabavim ove stripove za skoro istu cijenu (čak i maje ako su 30cm dužine) kao te full spec čipove, samo je velika razlika: samsung lm301b vs full spec no-name cob, a pošta me ne izađe 6,5€ za hr.. pa bom kada budem, okačim post..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="420Florist, post: 606400, member: 60337"] Ako se ne varam ti tebra tučeš automate po 1-2-3l saksijama, a uz to ovi čipovi nemaju 60-70lm po watu, što je vrlo vrlo malo za ipak toliko potrošnje, tako da urod nije ni upitan na kraju jer ipak rasturiš svaki put po mom mišljenju, zamisli šta bi tek neka 140w novija rasvjeta učinila gdje imaš 180-200lm/w output.. Jeste, imaš njegove dnevnike, i imaš DIY temu stealth boxa gdje je dokumentirao sve slikama, samo kod 20-30w full spec čipova nisu potrebni naročito veliki hladnjaci.. zato je i bolje iste kupiti prije 50w verzija, ali zato moraš njih više uzeti.. [USER=46894]@Palac Zeleni[/USER] Ganjam u zadnje vrime sa kinezima neke stripove, pa sam dobio danas neke primjerke LM301B 3500k 50cm, [ATTACH]234608[/ATTACH] pa sam još u potrazi za 30cm dužinom od 3500 i 5000k (no morao bi min 30-50 komada naručiti), pa će vjerovatno ostati par njih viška pa bacim tamo u temu za prodaju opreme..Jer ja nabavim ove stripove za skoro istu cijenu (čak i maje ako su 30cm dužine) kao te full spec čipove, samo je velika razlika: samsung lm301b vs full spec no-name cob, a pošta me ne izađe 6,5€ za hr.. pa bom kada budem, okačim post.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
Bottom