Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jojoman" data-source="post: 605080" data-attributes="member: 76570"><p>To je tocno [USER=58726]@California Sunshinee[/USER] i to se ne odnosi samo na led. Ako bi uz HPS ostavio i MH npr., Opet bi imao slične rezultate o kojima pricas. Zna se da je kvalitet veći ako imas i plavo svjetlo u cvjetanju. To su ovdje na forumu stari članovii davno zaklkucili</p><p>[USER=59092]@jopezg[/USER] dobro planiras,samo vjeruj mi mozes si to puno pojednostaviti, ostavi onda za vege 4000k+ jer ti je do 4000 praktično isti spektar,ako zelis plavu onda trazi sve preko a onda kod flipa prebacis na 3000 ili 2700,isto ti je kad su led e27 u pitanju. [USER=40287]@Lunnamoon[/USER] ma nije mu malo 90,a to moze provjeriti nekom onakvom app što sam spominjao,da je siguran da je u svim kutovima ista vrijednost kao na sredini boxa pa onda ako vidi da treba ubaciti jos 1-2 zarulje. Mozda da uzme jednu full spektrum,nezz..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jojoman, post: 605080, member: 76570"] To je tocno [USER=58726]@California Sunshinee[/USER] i to se ne odnosi samo na led. Ako bi uz HPS ostavio i MH npr., Opet bi imao slične rezultate o kojima pricas. Zna se da je kvalitet veći ako imas i plavo svjetlo u cvjetanju. To su ovdje na forumu stari članovii davno zaklkucili [USER=59092]@jopezg[/USER] dobro planiras,samo vjeruj mi mozes si to puno pojednostaviti, ostavi onda za vege 4000k+ jer ti je do 4000 praktično isti spektar,ako zelis plavu onda trazi sve preko a onda kod flipa prebacis na 3000 ili 2700,isto ti je kad su led e27 u pitanju. [USER=40287]@Lunnamoon[/USER] ma nije mu malo 90,a to moze provjeriti nekom onakvom app što sam spominjao,da je siguran da je u svim kutovima ista vrijednost kao na sredini boxa pa onda ako vidi da treba ubaciti jos 1-2 zarulje. Mozda da uzme jednu full spektrum,nezz.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
Bottom