Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mladji referent" data-source="post: 584893" data-attributes="member: 63280"><p>[USER=39059]@1310[/USER]</p><p>Lepo sroceno. Ja sam bio isti kad sam poceo u martu. I sad uvidjam puno gresaka koje sam nacinio. A i bacio sam para. Sad jbg sta je tu je. Na greskama ss uci. Nije ovo nimalo lako. Zato pre nego sto krene neko u ovu avanturu citanje i samo citanje. Ja jesam citao ali nedovoljno i to priznajem i to mi je najveca greska iz koje su sve ostale nastale. Led e27 trose malo struje. Ja imam 9 kom ukupne snage 155w. Filter sam pravio rucno i ispao je dobar ne oseca se miris. Racun za struju mi je stigao za 10%veci nego obicno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mladji referent, post: 584893, member: 63280"] [USER=39059]@1310[/USER] Lepo sroceno. Ja sam bio isti kad sam poceo u martu. I sad uvidjam puno gresaka koje sam nacinio. A i bacio sam para. Sad jbg sta je tu je. Na greskama ss uci. Nije ovo nimalo lako. Zato pre nego sto krene neko u ovu avanturu citanje i samo citanje. Ja jesam citao ali nedovoljno i to priznajem i to mi je najveca greska iz koje su sve ostale nastale. Led e27 trose malo struje. Ja imam 9 kom ukupne snage 155w. Filter sam pravio rucno i ispao je dobar ne oseca se miris. Racun za struju mi je stigao za 10%veci nego obicno. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
Bottom