Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Kakadu063" data-source="post: 522393" data-attributes="member: 52295"><p>[USER=57407]@Nothernlights[/USER] , normalno da greju ali ne mnogo, sad sam izmerio fokalnu tempiratu na 5cm i iznosi 26 u prostoriji je 20[ATTACH]141604[/ATTACH] na 2cm je 31. Naj topliji deo je neposredno ispod grla. Sutra ću snimiti tarmalnom kamerom ako nešto zaklučim pametno javljam se.</p><p> [USER=49557]@ketty[/USER] to što si dala link palac i ja koristim u cvetanju nekolko takvih jeftinih žarulja i čini mi se da super odrađuju, moja preporuka. Nisam odradio ni jedan grow bez njh, videćemo kako bude ispalo kod kolega.</p><p> [USER=47981]@grisnak[/USER] mislim da treba da menjaš panel, lep raspored si osmislio, ja mislim da ne treba nikakav reflektor nego samo konstrukcija da sva toplota ide nesmetano gore pa napolje. Boks kolko se sećam ti je 50×50, 9 kom i ni jedna više, izbaciš na crtezu one plave i odmakneš od ivice 10cm. Moj boks je 70×50 i ima 9 sijalica i dao je preko g/w navijam da i kod tebe bude tako super si odradio biljku.</p><p> [USER=42223]@nerp[/USER] od 16w su mada su se pojavile filipsove od 12w sa 1520lmena najbolje do sad na tržištu za široku potrošnju. Skoro godina u pogonu nije crkla ni jedna a i ako cikne lako se menja.</p><p> [USER=50399]@hazeri[/USER] potpuno se slažem sa tobom! I obavezan je vent da puše umereno između biljke i ledica.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kakadu063, post: 522393, member: 52295"] [USER=57407]@Nothernlights[/USER] , normalno da greju ali ne mnogo, sad sam izmerio fokalnu tempiratu na 5cm i iznosi 26 u prostoriji je 20[ATTACH]141604[/ATTACH] na 2cm je 31. Naj topliji deo je neposredno ispod grla. Sutra ću snimiti tarmalnom kamerom ako nešto zaklučim pametno javljam se. [USER=49557]@ketty[/USER] to što si dala link palac i ja koristim u cvetanju nekolko takvih jeftinih žarulja i čini mi se da super odrađuju, moja preporuka. Nisam odradio ni jedan grow bez njh, videćemo kako bude ispalo kod kolega. [USER=47981]@grisnak[/USER] mislim da treba da menjaš panel, lep raspored si osmislio, ja mislim da ne treba nikakav reflektor nego samo konstrukcija da sva toplota ide nesmetano gore pa napolje. Boks kolko se sećam ti je 50×50, 9 kom i ni jedna više, izbaciš na crtezu one plave i odmakneš od ivice 10cm. Moj boks je 70×50 i ima 9 sijalica i dao je preko g/w navijam da i kod tebe bude tako super si odradio biljku. [USER=42223]@nerp[/USER] od 16w su mada su se pojavile filipsove od 12w sa 1520lmena najbolje do sad na tržištu za široku potrošnju. Skoro godina u pogonu nije crkla ni jedna a i ako cikne lako se menja. [USER=50399]@hazeri[/USER] potpuno se slažem sa tobom! I obavezan je vent da puše umereno između biljke i ledica. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
Bottom