dragi kolege početnici ovaj hobi dosta košta, jel može 15 kom žarulja odjednom? pa može brate i 150 a dal ima smisla to je drugi par rukava. uglavnom razmišljamo o smanjenju troškova uzgoja, struja je i trošak i indikator da se u kuči nešto dešava ( jučer mi žena priča o kolegi s posla, renta stan studošima, banula mu murja doma, pretres stana (onog u kojem on zivi jer su u stanu kojeg iznamljuje studoši travu uzgajali, smrad, buka,glupost i bezobzirnost spram ostalih susjeda u zgradi i evo problema. uzgred, struju su lijepo potrošili, 7ooo kn)
- pikirajte sjemenke, očinski nagon če sam proraditi, pa nečeš beyb roštiljat ko čevape
- V tec žarulje imaju cree plave i osram crvene ledice. što če reči, dobra roba, fino svijetlo i vrlo izgledan uspjeh
- preporuka bi bila i Hesi start paket, puno bolje ulaganje u prvom mjesecu uzgoja nego 10-ak žarulja koje ti neče trebat do sljedečeg mjeseca
- turbinica , minimum ti je blauberg 125 jer kad zamiriši filter od 300kn ti ne gine ako želiš mirno spavati i ostati neotkriven ( isplati se kupiti filter pa ga kasnije reciklirati ugljenom, moj gura več godinu dana i vrlo sam zadovoljan učinkom. ako se nema za kupovni ima se za diy ali turbinu bi svakako trebalo uvrstiti u skoro pa neophodnu opremu.
- lopatu u ruke, postrojavanje teglica, composana, teramagma, nešto od ovdje preporučenih supstrata, pikiranje i zaljevanje ( imamo temu o zaljevanju)
_ sretno, svi smo krenuli bez ikakvog pojma o uzgoju al nam je želja i odluka bila jaka, slušaj mentora i radi samo što ti on kaže a s ostalim članovima palamudi što bi bilo kad bi bilo.
-