Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
LED RQS F1 Titan+ RQS Cookies G. Lumatek200 w pro AUTO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dedeor" data-source="post: 791763" data-attributes="member: 78986"><p>Pozdrav dobri ljudi , ipak jedno javljanje koje nisam planirao , a sve sa smislom da priupitam kako se to vama cini , jer ipak blaga paranojica usla u mene</p><p>jer vidim par listova koji se bas onako spustaju na dole . Dan 64. Ja radim trenutno sa negde 3 l vode, stim da mislim da sam sipao poslednje zalivanje malo jace od tri , zbog kasno spazene greske u merenju. Tacno bi jedan deo mene umro sa njom odma , nadam se da mogu izgurati do kraja . Danas uvece bi trebala da bude i zalivena . Svaki savet dobrodosao.</p><p>[ATTACH=full]509167[/ATTACH]</p><p></p><p>Update: jos jedna slika . </p><p>[ATTACH=full]509168[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dedeor, post: 791763, member: 78986"] Pozdrav dobri ljudi , ipak jedno javljanje koje nisam planirao , a sve sa smislom da priupitam kako se to vama cini , jer ipak blaga paranojica usla u mene jer vidim par listova koji se bas onako spustaju na dole . Dan 64. Ja radim trenutno sa negde 3 l vode, stim da mislim da sam sipao poslednje zalivanje malo jace od tri , zbog kasno spazene greske u merenju. Tacno bi jedan deo mene umro sa njom odma , nadam se da mogu izgurati do kraja . Danas uvece bi trebala da bude i zalivena . Svaki savet dobrodosao. [ATTACH type="full" alt="64.dan Cookies G ..jpg"]509167[/ATTACH] Update: jos jedna slika . [ATTACH type="full"]509168[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
LED RQS F1 Titan+ RQS Cookies G. Lumatek200 w pro AUTO
Bottom