Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
LED RQS F1 Titan+ RQS Cookies G. Lumatek200 w pro AUTO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dedeor" data-source="post: 790789" data-attributes="member: 78986"><p>Nazalost , lose vesti ovog puta . Pa mucio sam se od pocetka sa Titanom , negde sam pravio gresku i kroz postove se moze videti da sam trazio razlog njegovog sporijeg rasta , pa je tu jos i bilo malo intezivnijeg treninga , mozda i malo ranije sto mi je jos vise zamaskiralo moje lose zalivanje u razmaku od 6 dana , nekada i 7dana sto ce ispostaviti da nije bilo dovoljno pauze . Da skratimo pricu ovo je poslednja slika titana . Na slici se moze videti ocigledna razlika izmedju dve biljke , koje su izasle iz zemlje isti dan . </p><p>[ATTACH=full]507198[/ATTACH]</p><p>Samo 24 casa nakon ove slike , listovi su krenuli da zute i dobijaju narandzaste fleke po listovima . Napretka je bilo malo ili ni malo na pojedinim granama i mozda cak dve nedelje unazad. Mozda sam i mogao da pokusam da susim saksiju i zalivam opet , sacekam da cveta pa uberem bar nesto ,no to bi mi rusilo plan da susim cookies gelato u boxu , a drugu opciju trenutno neam. S tim u mislima za dalje moram i dobro razmisliti kada budem runnovo box opet da li je meni pametno da iam razlicite sorte koje ce imati razlike u sazrevanju . No otom potom... </p><p>Dobra vest je da cookies G izgleda dobro za sada .Poslednje zalivanje sam mu uveo malo blooma zajedno sa growom i bio heavenom . Do sada cookies nije dobio call mag, sto mi je plan da mu da dam bez icega drugog uz sledece zalivanje . Evo sveze slike od jutros .</p><p>41.dan Cookies G. </p><p>[ATTACH=full]507202[/ATTACH]</p><p>Nema prostora za tugu . Cookies mora prezivi . I upravo dobar izgled Cookies.a i to sto sam sve isto radio, a nije dobro bilo za titana je moralo da mi kaze to </p><p>sto mi je i reklo ali ja nisam dobro procito i korigovao , mislim da mi je cak i Sone na pocetku negde rekao da dam tom Titanu dan vise za susenje , sto sam nekako i mislio da sam uradio , ali eto ... nisam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dedeor, post: 790789, member: 78986"] Nazalost , lose vesti ovog puta . Pa mucio sam se od pocetka sa Titanom , negde sam pravio gresku i kroz postove se moze videti da sam trazio razlog njegovog sporijeg rasta , pa je tu jos i bilo malo intezivnijeg treninga , mozda i malo ranije sto mi je jos vise zamaskiralo moje lose zalivanje u razmaku od 6 dana , nekada i 7dana sto ce ispostaviti da nije bilo dovoljno pauze . Da skratimo pricu ovo je poslednja slika titana . Na slici se moze videti ocigledna razlika izmedju dve biljke , koje su izasle iz zemlje isti dan . [ATTACH type="full"]507198[/ATTACH] Samo 24 casa nakon ove slike , listovi su krenuli da zute i dobijaju narandzaste fleke po listovima . Napretka je bilo malo ili ni malo na pojedinim granama i mozda cak dve nedelje unazad. Mozda sam i mogao da pokusam da susim saksiju i zalivam opet , sacekam da cveta pa uberem bar nesto ,no to bi mi rusilo plan da susim cookies gelato u boxu , a drugu opciju trenutno neam. S tim u mislima za dalje moram i dobro razmisliti kada budem runnovo box opet da li je meni pametno da iam razlicite sorte koje ce imati razlike u sazrevanju . No otom potom... Dobra vest je da cookies G izgleda dobro za sada .Poslednje zalivanje sam mu uveo malo blooma zajedno sa growom i bio heavenom . Do sada cookies nije dobio call mag, sto mi je plan da mu da dam bez icega drugog uz sledece zalivanje . Evo sveze slike od jutros . 41.dan Cookies G. [ATTACH type="full"]507202[/ATTACH] Nema prostora za tugu . Cookies mora prezivi . I upravo dobar izgled Cookies.a i to sto sam sve isto radio, a nije dobro bilo za titana je moralo da mi kaze to sto mi je i reklo ali ja nisam dobro procito i korigovao , mislim da mi je cak i Sone na pocetku negde rekao da dam tom Titanu dan vise za susenje , sto sam nekako i mislio da sam uradio , ali eto ... nisam. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
LED RQS F1 Titan+ RQS Cookies G. Lumatek200 w pro AUTO
Bottom