Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 797118" data-attributes="member: 59027"><p>Ako je 180€ ,morao sam odrezat,da ne reklamiram,ali ima više verzija xs 1500</p><p>Stara sa više kao Quantum bordovi i ova nova [ATTACH]519132[/ATTACH]</p><p>Tu su pokušali modularnu verziju,ali moduli se ne stavljaju tako blizu jedan,drugog. Oni dođu kao COBovi,imaju velike heatsincove i preskupi su,a nisam vidio grow s njima,vrijedan spomena. Oni su za komercijalne svrhe s višlje visine.</p><p></p><p>Nevezano za Vipru,ne razumijem da ne rade panele kojima se zasebno dimma određena kelvinaža. Nebi bilo ništa skuplje za ove veče panele. To je jednostavno,samo mora imat ili driver za svaku boju ili više kanalni driver,ako uopće postoji,mislim da ne. Optic 550s ima plavu,crvenu i žutu odvojeno,oni su pak zasrali s time,ekipa foxtailove dobija,nisu svi zainteresirani za rasvjetu.</p><p>Večina firmi stavlja kombinaciju 3000K i 5000k,uz 660nm i pokoji UV . Na dva drivera se spoje ili se 5000K pali samo do 50% ,ali to je teže složit. Kelvinaža se više ne spominje kao kad je bio HPS,MH i sl. A biljke na 2700k i 2200k pred kraj,polude. Samo su poboljšali full spectar ili 3500K pogotovo sa EVO diodama. Led tech proizvodi stripove sa više kanala i nisam više vidio,da to netko radi. A LED tech je preskup,složit 8 barova na 3 drivera,mogu uzet 2 bolja,veča panela!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 797118, member: 59027"] Ako je 180€ ,morao sam odrezat,da ne reklamiram,ali ima više verzija xs 1500 Stara sa više kao Quantum bordovi i ova nova [ATTACH alt="Screenshot_2024-10-16-17-30-32-378_com.android.chrome~2.jpg"]519132[/ATTACH] Tu su pokušali modularnu verziju,ali moduli se ne stavljaju tako blizu jedan,drugog. Oni dođu kao COBovi,imaju velike heatsincove i preskupi su,a nisam vidio grow s njima,vrijedan spomena. Oni su za komercijalne svrhe s višlje visine. Nevezano za Vipru,ne razumijem da ne rade panele kojima se zasebno dimma određena kelvinaža. Nebi bilo ništa skuplje za ove veče panele. To je jednostavno,samo mora imat ili driver za svaku boju ili više kanalni driver,ako uopće postoji,mislim da ne. Optic 550s ima plavu,crvenu i žutu odvojeno,oni su pak zasrali s time,ekipa foxtailove dobija,nisu svi zainteresirani za rasvjetu. Večina firmi stavlja kombinaciju 3000K i 5000k,uz 660nm i pokoji UV . Na dva drivera se spoje ili se 5000K pali samo do 50% ,ali to je teže složit. Kelvinaža se više ne spominje kao kad je bio HPS,MH i sl. A biljke na 2700k i 2200k pred kraj,polude. Samo su poboljšali full spectar ili 3500K pogotovo sa EVO diodama. Led tech proizvodi stripove sa više kanala i nisam više vidio,da to netko radi. A LED tech je preskup,složit 8 barova na 3 drivera,mogu uzet 2 bolja,veča panela! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom