Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="satarush" data-source="post: 790762" data-attributes="member: 69460"><p>Pozdrav, imam quantum board (240w, 3000K, LM301H + epistar 660nm) rasporeden u dva panela... Rade odlicno, sve ok, uglavnom na macx ali sad sam skuzio da na jednom panelu kao da se sve svjetiljke ne ugase skroz, na drugim je skroz ugaseno... Nebitno jel ja pomaknem dimer na nulu, on ce i dalje ostat jednakk minimalno upaljen, manje svijetli nego ona lampica koja na prekidacu za produzni kabel pokazuje jel on ukljucen ili iskljucen..</p><p>Da se razumijemo, to nije nikakva svjetlost primjetna, ovo sam potpuno slucajno skuzio, jer obicno svjetla u satoru ne vidim odozdo zbog visine...</p><p>Kad utikac za svjetlo iskopcam iz timera, onda se tek svjetlo potpuno ugasi, kad ga upalim nazad, opet je isto, odredene led diode na tom jednom panelu kao da mininalno tinjaju... Evo slika... Sve je samo na jednom panelu.</p><p>1) Hoce li ovo "svjetlo" utjecati na "potpuni mrak" potreban u satoru, sad su vec u drugoj polovici cvjetanja?</p><p>2) imam li razloga za brigu ili je ovo "normalno" ?</p><p>3) ima li nacin kako popraviti ovo?</p><p>razmisljam da timer iako tajmiran da bude ugaseno sve sto je na njemu, salje neku minimalnu struju potrebnu za vlastiti rad (sat) a ocito i u panel Jer iako on ne svijetli, dok je spojen na timer na tom jednom panelu postoje tinjajuce diode. postoji li timer koji ce potpuno prekinuti struju prekidacu, pa da bude bez struje potpuno u traženom vremenu tj da se ponasa kao da sam svjetlo isključio iz uticnice.</p><p></p><p>Hvala vam na pomoci</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satarush, post: 790762, member: 69460"] Pozdrav, imam quantum board (240w, 3000K, LM301H + epistar 660nm) rasporeden u dva panela... Rade odlicno, sve ok, uglavnom na macx ali sad sam skuzio da na jednom panelu kao da se sve svjetiljke ne ugase skroz, na drugim je skroz ugaseno... Nebitno jel ja pomaknem dimer na nulu, on ce i dalje ostat jednakk minimalno upaljen, manje svijetli nego ona lampica koja na prekidacu za produzni kabel pokazuje jel on ukljucen ili iskljucen.. Da se razumijemo, to nije nikakva svjetlost primjetna, ovo sam potpuno slucajno skuzio, jer obicno svjetla u satoru ne vidim odozdo zbog visine... Kad utikac za svjetlo iskopcam iz timera, onda se tek svjetlo potpuno ugasi, kad ga upalim nazad, opet je isto, odredene led diode na tom jednom panelu kao da mininalno tinjaju... Evo slika... Sve je samo na jednom panelu. 1) Hoce li ovo "svjetlo" utjecati na "potpuni mrak" potreban u satoru, sad su vec u drugoj polovici cvjetanja? 2) imam li razloga za brigu ili je ovo "normalno" ? 3) ima li nacin kako popraviti ovo? razmisljam da timer iako tajmiran da bude ugaseno sve sto je na njemu, salje neku minimalnu struju potrebnu za vlastiti rad (sat) a ocito i u panel Jer iako on ne svijetli, dok je spojen na timer na tom jednom panelu postoje tinjajuce diode. postoji li timer koji ce potpuno prekinuti struju prekidacu, pa da bude bez struje potpuno u traženom vremenu tj da se ponasa kao da sam svjetlo isključio iz uticnice. Hvala vam na pomoci [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom