Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 788141" data-attributes="member: 59027"><p>Kako da znam kad spojim uzmeljenje i nulu,koja je koja??</p><p>Ja znam koje su dvije žice nula i uzemljenje,jer je fazu lako nači,ali ne kužim što točno mjerim. Gledao sam na YouTubeu i lik kad spoji i jedno i drugo,daje mu iste brojke!</p><p></p><p>Gle,ako nešto nisam shvatio,probaj mi objanit,kako da znam koja je koja(vjeruj ne zezam te,inače bi več admini obrisali). Ako crvenu tipnu(nazovimo je tako)stavim na nulu,crnu na uzemljenje,dat če 0.20v,ali kako da znam koja je koja. Jer i kod multimetra nije isto jel crvena ili crna tipna...Nadam se da me kužiš....stari i ja smo izgradili 2 kuče,ali žice se označe,nema šanse da se to dogodi. Vjeruj mi da se stari kuži u te stvari,ali iz njega nešto izvuč,nema šanse!</p><p></p><p>Imamo panele na krovu,ekipa me nešto pita vezano za to,jer su sve kuče oko mene,ja pojma nemam ni koliko kW proizvodi,uvjeti od elektre,tako da više ne spominjem panele,jer ispada da lažem!</p><p>Ajmo reći u kuči imamo raspodjelu poslova i svaki se brine za nešto. Ja režije ne plačam,da sad ne ulazim u detalje, što god ga pitam,nekad me pošalje u kuqac,nekad mi to ljepo kaže.</p><p></p><p>A kuča ima 4 etaže i svaka etaža ima razvodnu kutiju sa osiguračima. Na drugoj je ura,a gore su 4 glavna osigurača za svaku etažu!</p><p>Samo tu u prizemlju zeza struja.</p><p>Evo kad rade veš mašina i sušilica na istom osiguraču i na toj upitnoj utičnici</p><p>[MEDIA=vimeo]923691262[/MEDIA]</p><p>Nažalost,jedino preko Vimea mogu video stavit.</p><p></p><p>Na drugim utičnicama mi 2 klime rade i box,tako da mogu izdržat jaku struju,ali ta jedna zahebava. Imam inukcijski štednjak,neka nova pizdarija. Na toj utičnicu baca kod,koji kad pogledam što znači,piše pad napona. Tako sam našao pokvarene utičnice,ali ovu jednu,nikako ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 788141, member: 59027"] Kako da znam kad spojim uzmeljenje i nulu,koja je koja?? Ja znam koje su dvije žice nula i uzemljenje,jer je fazu lako nači,ali ne kužim što točno mjerim. Gledao sam na YouTubeu i lik kad spoji i jedno i drugo,daje mu iste brojke! Gle,ako nešto nisam shvatio,probaj mi objanit,kako da znam koja je koja(vjeruj ne zezam te,inače bi več admini obrisali). Ako crvenu tipnu(nazovimo je tako)stavim na nulu,crnu na uzemljenje,dat če 0.20v,ali kako da znam koja je koja. Jer i kod multimetra nije isto jel crvena ili crna tipna...Nadam se da me kužiš....stari i ja smo izgradili 2 kuče,ali žice se označe,nema šanse da se to dogodi. Vjeruj mi da se stari kuži u te stvari,ali iz njega nešto izvuč,nema šanse! Imamo panele na krovu,ekipa me nešto pita vezano za to,jer su sve kuče oko mene,ja pojma nemam ni koliko kW proizvodi,uvjeti od elektre,tako da više ne spominjem panele,jer ispada da lažem! Ajmo reći u kuči imamo raspodjelu poslova i svaki se brine za nešto. Ja režije ne plačam,da sad ne ulazim u detalje, što god ga pitam,nekad me pošalje u kuqac,nekad mi to ljepo kaže. A kuča ima 4 etaže i svaka etaža ima razvodnu kutiju sa osiguračima. Na drugoj je ura,a gore su 4 glavna osigurača za svaku etažu! Samo tu u prizemlju zeza struja. Evo kad rade veš mašina i sušilica na istom osiguraču i na toj upitnoj utičnici [MEDIA=vimeo]923691262[/MEDIA] Nažalost,jedino preko Vimea mogu video stavit. Na drugim utičnicama mi 2 klime rade i box,tako da mogu izdržat jaku struju,ali ta jedna zahebava. Imam inukcijski štednjak,neka nova pizdarija. Na toj utičnicu baca kod,koji kad pogledam što znači,piše pad napona. Tako sam našao pokvarene utičnice,ali ovu jednu,nikako .. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom