Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Violet" data-source="post: 755777" data-attributes="member: 38575"><p>Pozdrav svima,</p><p>stižu vrućine, a ja sa hps-om. Svakako već neko vrijeme planiram uzeti led, pa sam se odlučila za Lumateka 600, ali vidim da ima više modela; ovaj Pro 2.9 i ppf 1770/s i ovaj kao obični sa 2.3 i ppf od 1330 qmol/s. Kužim da je ovaj bolji/ efikasniji, ali da li meni koja sam prosječan grower zaista pravi vidnu i isplativu razliku uzeti ovaj 200eu skuplji?</p><p>Box je 150x150 i ne bih ga (panel) gonila preko 75% osim možda tjedan-dva u pola cvijeta jer čitam da tako dulje traju.</p><p>molila bih vas da mi netko kaže da li se ovi skuplji Pro modeli kod ijedne verzije bio ATTS 200w ili 300, Compact Pro 465w isplate?</p><p>Tj. da li su proporcionalno bolji koliko su skuplji?</p><p>Planirala sam ga danas ubosti na Hepatiji, ali mi kod daje samo 100kn popusta.</p><p>Preporučate li Growmart.de ili Growmax.de? Oni nemaju popust, ali su i dalje jeftiniji od ijednog našeg dućana kao i sponzora Hempatije. Hvala Vam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Violet, post: 755777, member: 38575"] Pozdrav svima, stižu vrućine, a ja sa hps-om. Svakako već neko vrijeme planiram uzeti led, pa sam se odlučila za Lumateka 600, ali vidim da ima više modela; ovaj Pro 2.9 i ppf 1770/s i ovaj kao obični sa 2.3 i ppf od 1330 qmol/s. Kužim da je ovaj bolji/ efikasniji, ali da li meni koja sam prosječan grower zaista pravi vidnu i isplativu razliku uzeti ovaj 200eu skuplji? Box je 150x150 i ne bih ga (panel) gonila preko 75% osim možda tjedan-dva u pola cvijeta jer čitam da tako dulje traju. molila bih vas da mi netko kaže da li se ovi skuplji Pro modeli kod ijedne verzije bio ATTS 200w ili 300, Compact Pro 465w isplate? Tj. da li su proporcionalno bolji koliko su skuplji? Planirala sam ga danas ubosti na Hepatiji, ali mi kod daje samo 100kn popusta. Preporučate li Growmart.de ili Growmax.de? Oni nemaju popust, ali su i dalje jeftiniji od ijednog našeg dućana kao i sponzora Hempatije. Hvala Vam. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom