Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 751707" data-attributes="member: 59027"><p>Spusti sve prekidače!</p><p>Kada je dignut prvi dobijaš 90V i 500ma(miliapera),digni drugi prekidač on pojača na 600ma,pa digneš treči i ako želiš još,digneš zadnji. Znači,prva tri i zadnji je 4.stupanj. Pa četvrti i peti. Znači,nakon trečeg prekidača,digneš šesti. Uglavnom,ide 1,2,3,6,pa onda 4 i 5,mada možeš oba stripa spojit na taj driver!</p><p>Tabela je na driveru[ATTACH]430957[/ATTACH]. Stripove spojiš paralelno. Plusevi na plus,minusi na minus i trebala bi oba radit.</p><p></p><p>Tebi je ovaj sa dva reda slabiji od jednogreda!</p><p>Jednoredni prima 60w(96 dioda),a ovaj drugi 30w. Imaš sreće,što LCM driver prepoznaje max količinu struje,koju potrošać prima,pa ti blikne po paljenju i prebaci na 1.kanal. Dok ti je spojen dvoredni strip,diži samo prva tri prekidača i to je max koliko strip može primit. Spoji oba stripa i može na svih 6 prekidača ili ti na max!</p><p>Ovo ti je od dvorednog[ATTACH]430959[/ATTACH] ima 60dioda,a ovo od jednoredog [ATTACH]430958[/ATTACH]. Znači ovog s dva reda ne možeš na max,zato ti blinkne!</p><p>Taj dvoredni sa 60 dioda može biti za uzgoj,ali ne Cannabisa,pošto daje 110l/w,sijalica ti ima jači intezitet!</p><p>Za povrče je odličan!</p><p>Tko ti je savjetovao,da to kupiš?</p><p>Ili si sam isprobavao?</p><p>Slobodno mi se javi u pp,ako nešto treba,da ne spamamo tu u temu....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 751707, member: 59027"] Spusti sve prekidače! Kada je dignut prvi dobijaš 90V i 500ma(miliapera),digni drugi prekidač on pojača na 600ma,pa digneš treči i ako želiš još,digneš zadnji. Znači,prva tri i zadnji je 4.stupanj. Pa četvrti i peti. Znači,nakon trečeg prekidača,digneš šesti. Uglavnom,ide 1,2,3,6,pa onda 4 i 5,mada možeš oba stripa spojit na taj driver! Tabela je na driveru[ATTACH alt="Screenshot_2022-02-22-07-22-39-817_com.android.chrome.jpg"]430957[/ATTACH]. Stripove spojiš paralelno. Plusevi na plus,minusi na minus i trebala bi oba radit. Tebi je ovaj sa dva reda slabiji od jednogreda! Jednoredni prima 60w(96 dioda),a ovaj drugi 30w. Imaš sreće,što LCM driver prepoznaje max količinu struje,koju potrošać prima,pa ti blikne po paljenju i prebaci na 1.kanal. Dok ti je spojen dvoredni strip,diži samo prva tri prekidača i to je max koliko strip može primit. Spoji oba stripa i može na svih 6 prekidača ili ti na max! Ovo ti je od dvorednog[ATTACH alt="IMG_20220222_073905.jpg"]430959[/ATTACH] ima 60dioda,a ovo od jednoredog [ATTACH alt="IMG_20220222_073932.jpg"]430958[/ATTACH]. Znači ovog s dva reda ne možeš na max,zato ti blinkne! Taj dvoredni sa 60 dioda može biti za uzgoj,ali ne Cannabisa,pošto daje 110l/w,sijalica ti ima jači intezitet! Za povrče je odličan! Tko ti je savjetovao,da to kupiš? Ili si sam isprobavao? Slobodno mi se javi u pp,ako nešto treba,da ne spamamo tu u temu.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom