Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="HARD SOLUTION" data-source="post: 747681" data-attributes="member: 75895"><p>[USER=76491]@AA22[/USER]</p><p>Drug, moj ako je iko na ovom forumu dosadan i satra informacijama onda sam to ja.</p><p>Na ovon forumu kao i u zivotu,imas svakakvih ljudi, ovde imas 10-tak,vas uskusnih growera, meni ako ce iko jos pomoci onda je to moj drug [USER=59027]@0Marac0[/USER] ,</p><p>kojeg cu kad legalizacija prodje u dojcu,, zvati u goste i ako treba pomocu mu sta treba, jer to se cjeni.</p><p></p><p>Neznam koliki ti je box, </p><p>evo ti grafikon sa mars hydrom u sobi na 21-23 stepena,sad malo pojacano, ti paneli ti slabo griju, nekad bi valjalo i vise (zimski grow) evo primjer:[ATTACH=full]424953[/ATTACH][ATTACH=full]424954[/ATTACH]</p><p>, valjda ces sobu prozracivati nekad, nema tu sta puno komplikovati, u danasnjem svijetu tehnologije,, sta da kazem jos, samo opusteno.</p><p></p><p>Vidio sam neku polemiku, oko mars hydra, ja sam zadnja dva panela, znaci TS1000 (150w) platio 115 eura po komadu i imam racun, inace na njihivoj stranici na ebayu su 134 eura.. </p><p>Danas mozes napraviti panel od led sijalica i da ga dimujes preko telefona, cudi me da ovi home made fanatici to jos nisu rjesili.</p><p></p><p>[USER=5800]@cannabis_connoisseur[/USER] </p><p>Ma drug izabrao si najbolju kombinaciju, omjer ulozeno - dobijeno, ja sam u planu za takvo nesto, kad izadjem iz ormara, sad smanjio na 2 boxa 60x60,, za svaki trebas posebno sve, izaslo me ko svetog petra kajgana, i mene bas zanima taj panel pa te pratim u svakomo slucaju, ako nije tajno koliko te izasao box+mars-infinity.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HARD SOLUTION, post: 747681, member: 75895"] [USER=76491]@AA22[/USER] Drug, moj ako je iko na ovom forumu dosadan i satra informacijama onda sam to ja. Na ovon forumu kao i u zivotu,imas svakakvih ljudi, ovde imas 10-tak,vas uskusnih growera, meni ako ce iko jos pomoci onda je to moj drug [USER=59027]@0Marac0[/USER] , kojeg cu kad legalizacija prodje u dojcu,, zvati u goste i ako treba pomocu mu sta treba, jer to se cjeni. Neznam koliki ti je box, evo ti grafikon sa mars hydrom u sobi na 21-23 stepena,sad malo pojacano, ti paneli ti slabo griju, nekad bi valjalo i vise (zimski grow) evo primjer:[ATTACH type="full" alt="Screenshot_20211218_190127.jpg"]424953[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="Screenshot_20211218_190505_com.tuya.smart.jpg"]424954[/ATTACH] , valjda ces sobu prozracivati nekad, nema tu sta puno komplikovati, u danasnjem svijetu tehnologije,, sta da kazem jos, samo opusteno. Vidio sam neku polemiku, oko mars hydra, ja sam zadnja dva panela, znaci TS1000 (150w) platio 115 eura po komadu i imam racun, inace na njihivoj stranici na ebayu su 134 eura.. Danas mozes napraviti panel od led sijalica i da ga dimujes preko telefona, cudi me da ovi home made fanatici to jos nisu rjesili. [USER=5800]@cannabis_connoisseur[/USER] Ma drug izabrao si najbolju kombinaciju, omjer ulozeno - dobijeno, ja sam u planu za takvo nesto, kad izadjem iz ormara, sad smanjio na 2 boxa 60x60,, za svaki trebas posebno sve, izaslo me ko svetog petra kajgana, i mene bas zanima taj panel pa te pratim u svakomo slucaju, ako nije tajno koliko te izasao box+mars-infinity. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom