Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bananko Banana" data-source="post: 746768" data-attributes="member: 76491"><p>Posto je kasno vec da izmjenim komentar, takoder sam racunao tvoj TS600 + 60X60X140cm box sa sadasnjim cijenama bez Black Friday na EU stranici</p><p>85€ + 65€ = 150€</p><p>Za Black Friday su i imali popuste do 18% ako se dobro sjecam, znaci negdje oko €123 bi doslo na taj datum, ili evo neka buda €127 kao tvoje tu su negdje, realna cijena. Ako tvoja stranica jos ima taj popust onda naravno da je bolje, ali ja ne mogu nac, posalji link.. Ako je Amazon meni inace je shipping pun k, nemam Amazon Prime</p><p></p><p>Ali eto mozes ispravit moji prosli komentar da su cijene iste na EU i USA stranici sto sam bio u krivu, to su valjda bili racunati popusti, kuponi itd. za ventove i boxove su bile iste cijene kada sam ja gledao, ali sada je dosta veca razlika.</p><p></p><p>Vjerojatno ce se cijena promjenit na ovim linkovima pa evo za svaki slucaj jos screenshot, zapravo SP3000 je 500€ na Aliexpress, 65€ vise nego na official</p><p>[ATTACH=full]423799[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]423803[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]423801[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]423802[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bananko Banana, post: 746768, member: 76491"] Posto je kasno vec da izmjenim komentar, takoder sam racunao tvoj TS600 + 60X60X140cm box sa sadasnjim cijenama bez Black Friday na EU stranici 85€ + 65€ = 150€ Za Black Friday su i imali popuste do 18% ako se dobro sjecam, znaci negdje oko €123 bi doslo na taj datum, ili evo neka buda €127 kao tvoje tu su negdje, realna cijena. Ako tvoja stranica jos ima taj popust onda naravno da je bolje, ali ja ne mogu nac, posalji link.. Ako je Amazon meni inace je shipping pun k, nemam Amazon Prime Ali eto mozes ispravit moji prosli komentar da su cijene iste na EU i USA stranici sto sam bio u krivu, to su valjda bili racunati popusti, kuponi itd. za ventove i boxove su bile iste cijene kada sam ja gledao, ali sada je dosta veca razlika. Vjerojatno ce se cijena promjenit na ovim linkovima pa evo za svaki slucaj jos screenshot, zapravo SP3000 je 500€ na Aliexpress, 65€ vise nego na official [ATTACH type="full" alt="1638499569324.png"]423799[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="1638499900457.png"]423803[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="1638499672146.png"]423801[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="1638499726288.png"]423802[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom