Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 740377" data-attributes="member: 59027"><p>To se radi na stripovima sa konektorom!</p><p>Oni su spojeni serijski-paralelno-serijski. Ali, oni se ne mogu rezat. Recimo ovi Njemački stripovi od 50cm,96 dioda(lm301b/h) , 60w,po meni, u samom vrhu za uzgoj. Bez konektora se mogu rezat, svakih 7 dioda, a sa konektorom, mislim samo na pola i onda ih se spaja serijski. To i ovisi o driveru, a danas kako je tehnologija napredovala, večinom se spaja paralelno. Recimo, spojio si 10 stripova na 600w driver. U serijskom spoju, riknut če jedna dioda i u pravilu, ugasi se sve na driveru!</p><p>U paralelnom spoju, koji se prije nije koristio, jer ako rikne jedan strip, a radi na max snazi,driver šalje svih 600w i spalit če sve stripove!</p><p>Zato danas, driver prepoznaje, koliko je potrošača na njemu i gasi samo strip, kojem je otišla dioda. Sa konektorom, gasi cijeli strip, a bez samo 7 dioda!</p><p>Iskreno, stripovima mi nije otišla ni jedna ledica. Jednog Zeusa sam polio vodom, a drugom se gasi jedna ili dvije diode, ali ne iste, od 8 bordova. To se dešava na B driveru, jer dimma samo ampere, što su rješili sa C driverom, koji dimmanjem, diže i volte i ampere, pa bordovi dulje traju!</p><p>Sad paneli imaju senzor i ne dima se, nego mu se govori/utipka u kojem je biljka stadiju, a ovaj dima PAR i u cvatu ga drži na 850umol/s/m² i kako raste, panel spušta snagu!</p><p>Ide se na to, da se panel ne dira, samo dimma!</p><p></p><p>Ovaj je sam napravio"Tomato tent", full automatski. Nažalost, posao je propao, jer tehnologije ide prebrzo,ali dečko je vratio ljudima novce i uspio prodat kontroler, večoj firmi. Nadam se, da če ih i on prodavat, a sve je spojeno na njega i Wifi! </p><p>[MEDIA=youtube]bv4OUC64uW0[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 740377, member: 59027"] To se radi na stripovima sa konektorom! Oni su spojeni serijski-paralelno-serijski. Ali, oni se ne mogu rezat. Recimo ovi Njemački stripovi od 50cm,96 dioda(lm301b/h) , 60w,po meni, u samom vrhu za uzgoj. Bez konektora se mogu rezat, svakih 7 dioda, a sa konektorom, mislim samo na pola i onda ih se spaja serijski. To i ovisi o driveru, a danas kako je tehnologija napredovala, večinom se spaja paralelno. Recimo, spojio si 10 stripova na 600w driver. U serijskom spoju, riknut če jedna dioda i u pravilu, ugasi se sve na driveru! U paralelnom spoju, koji se prije nije koristio, jer ako rikne jedan strip, a radi na max snazi,driver šalje svih 600w i spalit če sve stripove! Zato danas, driver prepoznaje, koliko je potrošača na njemu i gasi samo strip, kojem je otišla dioda. Sa konektorom, gasi cijeli strip, a bez samo 7 dioda! Iskreno, stripovima mi nije otišla ni jedna ledica. Jednog Zeusa sam polio vodom, a drugom se gasi jedna ili dvije diode, ali ne iste, od 8 bordova. To se dešava na B driveru, jer dimma samo ampere, što su rješili sa C driverom, koji dimmanjem, diže i volte i ampere, pa bordovi dulje traju! Sad paneli imaju senzor i ne dima se, nego mu se govori/utipka u kojem je biljka stadiju, a ovaj dima PAR i u cvatu ga drži na 850umol/s/m² i kako raste, panel spušta snagu! Ide se na to, da se panel ne dira, samo dimma! Ovaj je sam napravio"Tomato tent", full automatski. Nažalost, posao je propao, jer tehnologije ide prebrzo,ali dečko je vratio ljudima novce i uspio prodat kontroler, večoj firmi. Nadam se, da če ih i on prodavat, a sve je spojeno na njega i Wifi! [MEDIA=youtube]bv4OUC64uW0[/MEDIA] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom