Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 737740" data-attributes="member: 59027"><p>Nemaš tu šta slagati! </p><p>U LED-techu, sve što je diy, samo se pospaja, čak se ne lemi... Na ploču, staviš hangere, spojiš driver i piči... Samo 624 diode na toj ploči, jednostavno mi nije nešto posebno! </p><p>Heatsinc ti može biti, nešto što prenosi toplinu(aluminij, čelik i sl), recimo metalni okvir od stola. Znači, COB na heatsinc, koji imaš i taj Heatsinc na profil! </p><p>Sličan panel ima kolega [USER=69936]@Lovetogrow[/USER] ,pa neka stavi koju sliku. On ima 4×50w i odlično je svjetlo! </p><p>Bilo bi idealno, da su ti na dva drivera, ali za početak jedan je dovoljan. </p><p><a href="https://meanwell.hr/napajanja-za-led/lpv-60-24-mean-well.html" target="_blank">Driveri </a></p><p>Ovakve si staviš, samo odgovarajuče. Ovo sam stavio, primjera radi.... </p><p>Kad spojiš COB modul, spoji ga na neki konektor. Tako ga možeš isključit, kako ti koji treba![ATTACH]409694[/ATTACH][ATTACH]409695[/ATTACH]</p><p>Ja sam počeo, sve spajat na konektore, jer je puno lakše, kad se čisti box, miče svjetlo i sl.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 737740, member: 59027"] Nemaš tu šta slagati! U LED-techu, sve što je diy, samo se pospaja, čak se ne lemi... Na ploču, staviš hangere, spojiš driver i piči... Samo 624 diode na toj ploči, jednostavno mi nije nešto posebno! Heatsinc ti može biti, nešto što prenosi toplinu(aluminij, čelik i sl), recimo metalni okvir od stola. Znači, COB na heatsinc, koji imaš i taj Heatsinc na profil! Sličan panel ima kolega [USER=69936]@Lovetogrow[/USER] ,pa neka stavi koju sliku. On ima 4×50w i odlično je svjetlo! Bilo bi idealno, da su ti na dva drivera, ali za početak jedan je dovoljan. [URL='https://meanwell.hr/napajanja-za-led/lpv-60-24-mean-well.html']Driveri [/URL] Ovakve si staviš, samo odgovarajuče. Ovo sam stavio, primjera radi.... Kad spojiš COB modul, spoji ga na neki konektor. Tako ga možeš isključit, kako ti koji treba![ATTACH]409694[/ATTACH][ATTACH]409695[/ATTACH] Ja sam počeo, sve spajat na konektore, jer je puno lakše, kad se čisti box, miče svjetlo i sl. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom