Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 725060" data-attributes="member: 55817"><p>Tyvm, i sad vidim gresku. tj sam sam je napravio. </p><p>Pojacao sam drivere na max dok su stigli da mi ih je lakse podesit na isu snagu preko dimera. Nije mi se dalo ampermetra spajat jer mi malo sj***. </p><p>Morat cu onda jer ocito ih previse garim.. Svi su mi driveri AB jedino su ovi kako si rekao XLG, a na zeus mi je na HLG150-42ab cini mi se.</p><p>Znaci po tebi bi paneli trebali radit ok posao? Na stranim forumima uzasno pljuju po njima, doduse pljuju po svemu osim HLG-u.. </p><p>Najbolje od svega je sto je gellato 15cm bio nizi od ostatka a opalilo ga kao da je bio najblize, Sad sam vise manje sve rijesio sto je moglo dovest do ovog. jos cu navece panele s ampermetrom podesit, tj smanjit drivera da daju max 120w van koliko su boardovi ovako ih gasi preko 70%.</p><p></p><p>LED je i dalje vrlo specifican i svaki board je prica za sebe kao i u pocetku LED-a. Nije ko s hps-o zna se razdaljina i kod svih je vise manje isto. </p><p>Dok led svaki trazi svoj razmak i prilicno su unikatni. te dosta teski za uhodat se pogotovo nekom novom.</p><p></p><p>EDIT: Znanje te sluzi. Imam samo jednu rupu na driveru, ali srecom to je lo. Tako da cu ipak uspjet vjerovatno. Ty for ur time.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 725060, member: 55817"] Tyvm, i sad vidim gresku. tj sam sam je napravio. Pojacao sam drivere na max dok su stigli da mi ih je lakse podesit na isu snagu preko dimera. Nije mi se dalo ampermetra spajat jer mi malo sj***. Morat cu onda jer ocito ih previse garim.. Svi su mi driveri AB jedino su ovi kako si rekao XLG, a na zeus mi je na HLG150-42ab cini mi se. Znaci po tebi bi paneli trebali radit ok posao? Na stranim forumima uzasno pljuju po njima, doduse pljuju po svemu osim HLG-u.. Najbolje od svega je sto je gellato 15cm bio nizi od ostatka a opalilo ga kao da je bio najblize, Sad sam vise manje sve rijesio sto je moglo dovest do ovog. jos cu navece panele s ampermetrom podesit, tj smanjit drivera da daju max 120w van koliko su boardovi ovako ih gasi preko 70%. LED je i dalje vrlo specifican i svaki board je prica za sebe kao i u pocetku LED-a. Nije ko s hps-o zna se razdaljina i kod svih je vise manje isto. Dok led svaki trazi svoj razmak i prilicno su unikatni. te dosta teski za uhodat se pogotovo nekom novom. EDIT: Znanje te sluzi. Imam samo jednu rupu na driveru, ali srecom to je lo. Tako da cu ipak uspjet vjerovatno. Ty for ur time. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom