Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="truare" data-source="post: 724929" data-attributes="member: 48175"><p>I meni je Enfun palio dok ga nisam namjestio na 50000-55000 luxa i tako sam imao cijelo cvjetanje, to je biljci odgovaralo kako treba. E sad se ne sjećam, znam da sam radio flush u startu cvjetanja i nakon toga sam dozirao biljku na nekoj granici da mi zemlja bude što manje zasićena. Stanje u boxu mi je bilo kroz cijelo cvjetanje oko 25-26C i 40-45%. I ventilator mi nije puhao po gornjem pokrovu da ga dodatno ne isušujem nego niže kroz sredinu biljke. </p><p>Provjeri si te luxe preko mobilne aplikacije, skinuo sam ju neki dan da usporedim sa pravim lux metrom kojeg koristim godinama i bio sam iznenađen da pokazuje približno isto, možda 5% manje za te QB. Jedino na bluprl panelima je drastična razlika u očitanju, npr. gdje mi metar pokazuje 60000luxa mobitel pokazuje nekih 15-20K.</p><p>Sad ga evo prvi put koristim u seedling fazi i još uvijek nisam na čisto na koliko da ga stavim, ne pali se biljka al imam osjećaj da može i jače od trenutnih 15-20K luxa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="truare, post: 724929, member: 48175"] I meni je Enfun palio dok ga nisam namjestio na 50000-55000 luxa i tako sam imao cijelo cvjetanje, to je biljci odgovaralo kako treba. E sad se ne sjećam, znam da sam radio flush u startu cvjetanja i nakon toga sam dozirao biljku na nekoj granici da mi zemlja bude što manje zasićena. Stanje u boxu mi je bilo kroz cijelo cvjetanje oko 25-26C i 40-45%. I ventilator mi nije puhao po gornjem pokrovu da ga dodatno ne isušujem nego niže kroz sredinu biljke. Provjeri si te luxe preko mobilne aplikacije, skinuo sam ju neki dan da usporedim sa pravim lux metrom kojeg koristim godinama i bio sam iznenađen da pokazuje približno isto, možda 5% manje za te QB. Jedino na bluprl panelima je drastična razlika u očitanju, npr. gdje mi metar pokazuje 60000luxa mobitel pokazuje nekih 15-20K. Sad ga evo prvi put koristim u seedling fazi i još uvijek nisam na čisto na koliko da ga stavim, ne pali se biljka al imam osjećaj da može i jače od trenutnih 15-20K luxa. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom