Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 723658" data-attributes="member: 59027"><p>Te bordove QB 288 ti koristi HLG i svaka ploča, može podnjet do 150w. Stavljaju ih na driver od 240w,jer od 300w,košta više i gari ih na max!</p><p>Ovaj driver ih gari na jačoj voltaži, manjoj snazi(A). Sa tim driverom če ti trajat godinama!</p><p>To je HLG 260 V2</p><p>Imam njihov HLG 100v2 i odlično je svjetlo. Pošto rade na slabijoj struji, traju jako dugo.</p><p>[URL unfurl="true"]https://horticulturelightinggroup.com/products/260w-qb-v2-rspec-led-kit[/URL]</p><p>[ATTACH]388290[/ATTACH]</p><p>Zanemari ovu stranicu, jer je kao HLG stranica, a daju Invertronic driver, umjesto Meanwell drivera!</p><p>Uzeo si odlično svjetlo!</p><p>Kinezi su dosta blizu, ako ne isti, ali dugo se čeka i mene su ljetos, spalili za bateriju od el. bicikla.(1800kn),tako da mi se neda razmišljat, kad če doči i dali če doči?!</p><p>Ja sam kriv, jer mi stara baterija vozi, pa nisam pazio, da ne istekne 90 dana. Kad je isteklo, ovaj je nestao sa e baya, a ja nisam prijavio na vrijeme!</p><p></p><p>Evo, uspio sam ti nači video! </p><p>[MEDIA=youtube]sT6o0_Opqk8[/MEDIA]</p><p>Uglavnom, možeš uzet jači driver, mada za tvoj prostor nema potrebe!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 723658, member: 59027"] Te bordove QB 288 ti koristi HLG i svaka ploča, može podnjet do 150w. Stavljaju ih na driver od 240w,jer od 300w,košta više i gari ih na max! Ovaj driver ih gari na jačoj voltaži, manjoj snazi(A). Sa tim driverom če ti trajat godinama! To je HLG 260 V2 Imam njihov HLG 100v2 i odlično je svjetlo. Pošto rade na slabijoj struji, traju jako dugo. [URL unfurl="true"]https://horticulturelightinggroup.com/products/260w-qb-v2-rspec-led-kit[/URL] [ATTACH alt="Screenshot_20210220_055412_com.android.chrome.jpg"]388290[/ATTACH] Zanemari ovu stranicu, jer je kao HLG stranica, a daju Invertronic driver, umjesto Meanwell drivera! Uzeo si odlično svjetlo! Kinezi su dosta blizu, ako ne isti, ali dugo se čeka i mene su ljetos, spalili za bateriju od el. bicikla.(1800kn),tako da mi se neda razmišljat, kad če doči i dali če doči?! Ja sam kriv, jer mi stara baterija vozi, pa nisam pazio, da ne istekne 90 dana. Kad je isteklo, ovaj je nestao sa e baya, a ja nisam prijavio na vrijeme! Evo, uspio sam ti nači video! [MEDIA=youtube]sT6o0_Opqk8[/MEDIA] Uglavnom, možeš uzet jači driver, mada za tvoj prostor nema potrebe! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom