Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="reaktor" data-source="post: 722464" data-attributes="member: 52405"><p>Im Mk sam tako da free je za posiljku e sad carina placam za kineze jako za Eu je samo 1%. Tako da ovo mi pase kazem ti imam 8kpmada 5-301b 2komada po 240 i 2x120w a ovaj zadnji koji cekam je 178$ +19$shipping i carinu izacice do 240eur komplet a to mi je skupo.Za ove kontam da su 1.8 sa ovaj headsink koji nije top firma kad bi stavio mainwell sigurno i on bi izvafio 30% bolji ali meni odgovara jer kazu za veg je dosta 25000lux a za bloom 45000lux sto ovi itrkako sredjuju pricu hvala na ovaj razgovor mislim da je jalo unosan speciano za one koje nisu od eu union zemlje.Ja sam izvadio 2.3 g /w od 301b i bio full zadovoljan 5biljane su mi dali 470gr suvo od automatika fastbuds420</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="reaktor, post: 722464, member: 52405"] Im Mk sam tako da free je za posiljku e sad carina placam za kineze jako za Eu je samo 1%. Tako da ovo mi pase kazem ti imam 8kpmada 5-301b 2komada po 240 i 2x120w a ovaj zadnji koji cekam je 178$ +19$shipping i carinu izacice do 240eur komplet a to mi je skupo.Za ove kontam da su 1.8 sa ovaj headsink koji nije top firma kad bi stavio mainwell sigurno i on bi izvafio 30% bolji ali meni odgovara jer kazu za veg je dosta 25000lux a za bloom 45000lux sto ovi itrkako sredjuju pricu hvala na ovaj razgovor mislim da je jalo unosan speciano za one koje nisu od eu union zemlje.Ja sam izvadio 2.3 g /w od 301b i bio full zadovoljan 5biljane su mi dali 470gr suvo od automatika fastbuds420 [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom