Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 722421" data-attributes="member: 59027"><p>Ja mislim, da oni imaju struju od 120v,ali sve to valja... Za tu lovu se isplati uzet sa Aliexpresa i sl.sve ovisi o prostoru u kojem se uzgaja! </p><p>Lm281b su deklarirane na cca 180l/w,tako da nije neka velika razlika! </p><p>Razlika između lm301b i lm301h je vidljiva golim okom[ATTACH]386822[/ATTACH] oba su 3500K,ali ova više žuta je lm301h.</p><p>Za sada, nema neke razlike, barem još, nisam primjetio! </p><p>Po meni, tko je spretan sa alatom, složit panel od stripova, jer ako nađete profil za 100€ pokrije m² i traju puno duže od quantum boardova! </p><p>Barem ove šta sam ja probao iz Led-techa!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 722421, member: 59027"] Ja mislim, da oni imaju struju od 120v,ali sve to valja... Za tu lovu se isplati uzet sa Aliexpresa i sl.sve ovisi o prostoru u kojem se uzgaja! Lm281b su deklarirane na cca 180l/w,tako da nije neka velika razlika! Razlika između lm301b i lm301h je vidljiva golim okom[ATTACH]386822[/ATTACH] oba su 3500K,ali ova više žuta je lm301h. Za sada, nema neke razlike, barem još, nisam primjetio! Po meni, tko je spretan sa alatom, složit panel od stripova, jer ako nađete profil za 100€ pokrije m² i traju puno duže od quantum boardova! Barem ove šta sam ja probao iz Led-techa! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom