Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 715705" data-attributes="member: 59027"><p>Prvo zagrij podlogu, a onda topi lem na nju!</p><p>To napraviš brzinski i bude ko suza. Pasta čisti glavu lemilice. Prvo vrh lemilice očisti sa žicom(za suđe)!</p><p>Ili prvo stavi lem, pa onda malo lema na žicu i spojiš ih...</p><p>Samo pazi, da ti ne dira okolni metal, inače ti bude nabijena i roknut če te struja, preko heatsinca, a to što heatsinc hladi, nema veze s lemom!</p><p>Probao sam istu svar i radi, dok se lopatice ventilatora ne spigaju od topline, pa se čuje ko traktor!</p><p></p><p>Zašto je pločica spojena žicom na heatsinc?</p><p>Mora biti paste, inače ne prenosi toplinu, a i grunut če te struja!</p><p>Znači, kad zalemiš, ostavljaš to tako otvoreno?</p><p>COB pločice ne treba spajat na driver, jer imaju ac driver.</p><p></p><p>Ideš spajat nešto na 220v struju, a ne znaš lemit???</p><p></p><p>Na 181 strani je kolega Lovetogrow stavio slike COBova i dodatke za njih, da se ne lemi!</p><p></p><p>Ovo je heatsinc za 50w COB no name[ATTACH]378986[/ATTACH] i sve se sklapa i spoji na 220v.</p><p>Ovo je 20w i ventilator mora biti udaljen od samog heatsinca![ATTACH]378987[/ATTACH]</p><p>Još kad bi mi mobitel stajao na mjestu, našao bi ti još slika, ali uglavnom su ovako složeni!</p><p>Ako slabo lemiš, ima ovakvih sa konektorom(namignuo bi, ali nema mi smajliča)[ATTACH]378988[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 715705, member: 59027"] Prvo zagrij podlogu, a onda topi lem na nju! To napraviš brzinski i bude ko suza. Pasta čisti glavu lemilice. Prvo vrh lemilice očisti sa žicom(za suđe)! Ili prvo stavi lem, pa onda malo lema na žicu i spojiš ih... Samo pazi, da ti ne dira okolni metal, inače ti bude nabijena i roknut če te struja, preko heatsinca, a to što heatsinc hladi, nema veze s lemom! Probao sam istu svar i radi, dok se lopatice ventilatora ne spigaju od topline, pa se čuje ko traktor! Zašto je pločica spojena žicom na heatsinc? Mora biti paste, inače ne prenosi toplinu, a i grunut če te struja! Znači, kad zalemiš, ostavljaš to tako otvoreno? COB pločice ne treba spajat na driver, jer imaju ac driver. Ideš spajat nešto na 220v struju, a ne znaš lemit??? Na 181 strani je kolega Lovetogrow stavio slike COBova i dodatke za njih, da se ne lemi! Ovo je heatsinc za 50w COB no name[ATTACH alt="Screenshot_20201225_061024_com.ebay.mobile.jpg"]378986[/ATTACH] i sve se sklapa i spoji na 220v. Ovo je 20w i ventilator mora biti udaljen od samog heatsinca![ATTACH alt="Screenshot_20201225_061059_com.ebay.mobile.jpg"]378987[/ATTACH] Još kad bi mi mobitel stajao na mjestu, našao bi ti još slika, ali uglavnom su ovako složeni! Ako slabo lemiš, ima ovakvih sa konektorom(namignuo bi, ali nema mi smajliča)[ATTACH alt="Screenshot_20201225_061523_com.ebay.mobile.jpg"]378988[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom