Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="truare" data-source="post: 713927" data-attributes="member: 48175"><p>Ledovci, evo nešto da si provjerite za svaki slučaj ako uzgajate fotoperiodne biljke. </p><p>Uglavnom nakon 2 mjeseca korištenja ovog jednog viparspectra pro panela ala QB , tek danas skužim da u periodu mraka kad mi tajmer isključi panel, da on i dalje blago gori..</p><p>[ATTACH]376585[/ATTACH][ATTACH]376586[/ATTACH]</p><p>Koristim ovaj standrardni tajmer:</p><p>[ATTACH]376589[/ATTACH]</p><p></p><p>Što se desi.. tajmer prekine samo jedan spoj (možda je i tajmer u banani a možda jednostavno tako radi).. u mojem slučaju on je prekinuo nulu, pa sam i dalje imao 220V prema panelu, ok.. strujni krug nije zatvoren pa panel neće raditi ali očito mu negdje masa daje dovoljno potencijala da minimalno upali ledice. </p><p>Uglavnom riješio sam to jednostavno da sam obrnuo sami tajmer.. iskopčao iz utičnice, obrnuo ga, i ukopčao nazad. Sad prekida fazu tj. 220V i panel je potpuno ugašen.</p><p>Eto čisto da si provjerite.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="truare, post: 713927, member: 48175"] Ledovci, evo nešto da si provjerite za svaki slučaj ako uzgajate fotoperiodne biljke. Uglavnom nakon 2 mjeseca korištenja ovog jednog viparspectra pro panela ala QB , tek danas skužim da u periodu mraka kad mi tajmer isključi panel, da on i dalje blago gori.. [ATTACH]376585[/ATTACH][ATTACH]376586[/ATTACH] Koristim ovaj standrardni tajmer: [ATTACH]376589[/ATTACH] Što se desi.. tajmer prekine samo jedan spoj (možda je i tajmer u banani a možda jednostavno tako radi).. u mojem slučaju on je prekinuo nulu, pa sam i dalje imao 220V prema panelu, ok.. strujni krug nije zatvoren pa panel neće raditi ali očito mu negdje masa daje dovoljno potencijala da minimalno upali ledice. Uglavnom riješio sam to jednostavno da sam obrnuo sami tajmer.. iskopčao iz utičnice, obrnuo ga, i ukopčao nazad. Sad prekida fazu tj. 220V i panel je potpuno ugašen. Eto čisto da si provjerite. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom