Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="petarsjena" data-source="post: 711330" data-attributes="member: 69117"><p>po toj racunici meni treba 10ak vtac žarulja za jednu biljčicu od 40cm</p><p>i kako to ide s visinom od biljke? mislim da nije isto jel imam 12 000 lumena 1m od biljke ili 5cm od biljke, al opet ja sam noob mozda griješim.</p><p>ta računica pokazuje da mi isto tako treba 10ak vtac za biljku od 2,5 metra i za biljku od 40cm.</p><p></p><p>ubiti je razlog razmisljanja o ledu to što mi ova cfl uzme puno cm u boxu. box mi je 65cm visine, cfl mi uzme 15 cm i jos moram ostavit 5 cm između da ju ne skuri toplina.</p><p>ova ledica ne grije ništa i "visoka" je 3cm. dobio bi gro prostora za visinu biljke.</p><p>zato sam odmah odusto od vtac jer mi rade isti problem ko ova cfl, uzme dosta prostora.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="petarsjena, post: 711330, member: 69117"] po toj racunici meni treba 10ak vtac žarulja za jednu biljčicu od 40cm i kako to ide s visinom od biljke? mislim da nije isto jel imam 12 000 lumena 1m od biljke ili 5cm od biljke, al opet ja sam noob mozda griješim. ta računica pokazuje da mi isto tako treba 10ak vtac za biljku od 2,5 metra i za biljku od 40cm. ubiti je razlog razmisljanja o ledu to što mi ova cfl uzme puno cm u boxu. box mi je 65cm visine, cfl mi uzme 15 cm i jos moram ostavit 5 cm između da ju ne skuri toplina. ova ledica ne grije ništa i "visoka" je 3cm. dobio bi gro prostora za visinu biljke. zato sam odmah odusto od vtac jer mi rade isti problem ko ova cfl, uzme dosta prostora. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom