Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vutra Dzanki" data-source="post: 708648" data-attributes="member: 70685"><p>Ta aplikacija je okej za neku okvirnu procenu ali najbolje ćeš sam videti iz prakse, jak je to panel tako da slobodno može u vege na nekih 50-55cm, u početku cvetanja na 40-45cm a u punom cvetanju bi trpela i 30-35cm siguran sam, bar je tako bilo sa mojim sijalicama od 15w, samsung čipovi 200 lm/w</p><p>Sve ovo uzimaj okvirno jer ovo što ti pišem je za moj panel koj je sličnih snaga.</p><p>Zadaš neku početnu tačku npr 55 cm, pratiš, ako biljka ne izgleda izduženo podigneš panel 5cm(ovo je sve mnogo lakše raditi dok je biljka mlada svega nekoliko spratova), pratiš biljku da li se izdužuje, ako se izduži znači da ti je 55cm idealno, ako se ne izduži ponoviš proces i tako u krug dok ne utvrdiš koja je najoptimalnija razdaljina, nekoliko dana zezanja i rešio si problem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vutra Dzanki, post: 708648, member: 70685"] Ta aplikacija je okej za neku okvirnu procenu ali najbolje ćeš sam videti iz prakse, jak je to panel tako da slobodno može u vege na nekih 50-55cm, u početku cvetanja na 40-45cm a u punom cvetanju bi trpela i 30-35cm siguran sam, bar je tako bilo sa mojim sijalicama od 15w, samsung čipovi 200 lm/w Sve ovo uzimaj okvirno jer ovo što ti pišem je za moj panel koj je sličnih snaga. Zadaš neku početnu tačku npr 55 cm, pratiš, ako biljka ne izgleda izduženo podigneš panel 5cm(ovo je sve mnogo lakše raditi dok je biljka mlada svega nekoliko spratova), pratiš biljku da li se izdužuje, ako se izduži znači da ti je 55cm idealno, ako se ne izduži ponoviš proces i tako u krug dok ne utvrdiš koja je najoptimalnija razdaljina, nekoliko dana zezanja i rešio si problem. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom