Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="allexej" data-source="post: 705713" data-attributes="member: 62373"><p>stiglo svjetlo. </p><p>izgleda bas kao na slikama i cini se kvalitetno sklopljeno. </p><p>driver je xlg 240 h ab i ima spojen dimmer. montirao sam ga jucer i izmjerio koliko vuce. na maximumu mi je pokazivalo oko 180w. </p><p>onda sam malo cackao i vidio da ima mogucnost podesavanja i na samom driveru sarafcigerom pa sam pokusavamo napamet malo vrtiti da dodjem do toga da s dimerom na max vuce oko 240-230 w jer nije bilo konstantno. vida skroz desno bi povuklo preko 300w na par sekundi. svjetlilo bi jako pa bi se spustilo na 180w. negdje na 3/4 do kraja ostalo mi je konstantno oko 230-240 w na maksimumu. zasto je tako i kako to sve funkcionira, pojma nemam, ali za sada radi ok. </p><p></p><p>stavio sam ga u box. imam nekih napacenih biljcica koje su patile nedostatak paznje prvih par tjedana zivota. stajale su pod svjetlom od jucer i cine mi se veoma zadovoljnim. dimer je nesto ispod pola. vuce 110w i objesio sam ga na 50 cm visine</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="allexej, post: 705713, member: 62373"] stiglo svjetlo. izgleda bas kao na slikama i cini se kvalitetno sklopljeno. driver je xlg 240 h ab i ima spojen dimmer. montirao sam ga jucer i izmjerio koliko vuce. na maximumu mi je pokazivalo oko 180w. onda sam malo cackao i vidio da ima mogucnost podesavanja i na samom driveru sarafcigerom pa sam pokusavamo napamet malo vrtiti da dodjem do toga da s dimerom na max vuce oko 240-230 w jer nije bilo konstantno. vida skroz desno bi povuklo preko 300w na par sekundi. svjetlilo bi jako pa bi se spustilo na 180w. negdje na 3/4 do kraja ostalo mi je konstantno oko 230-240 w na maksimumu. zasto je tako i kako to sve funkcionira, pojma nemam, ali za sada radi ok. stavio sam ga u box. imam nekih napacenih biljcica koje su patile nedostatak paznje prvih par tjedana zivota. stajale su pod svjetlom od jucer i cine mi se veoma zadovoljnim. dimer je nesto ispod pola. vuce 110w i objesio sam ga na 50 cm visine [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom