Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="allexej" data-source="post: 705052" data-attributes="member: 62373"><p>pozdrav svima.</p><p>napokon nakon sto sam se zazmnozio sam promnjenio stan i imam opet mjesta da se bavim hobijem.</p><p>trenutno imam grow box od 80x80x160 i htio bih ga nastaviti koristiti. svjetlo koje imam je neki roleadro/galaxy hydro blurple cob koji ima oko 3 godine i s kojim sam obicno izvlacio od 150 do 200 grama. iz uticnice vuce 185 w manje vise. odradio je nekih 6 growova.</p><p>ono sto bih htio da vas pitam je ima li po vama smisla da kupujem novo svjetlo. oko mi je palo ili na zeusa u kojeg kako sam skontao svi se ovdje kunu ili na mars hydro tsw 2000. vidio sam i ts1000 ali se bojim da je malo i jos neko slicno svjetlo od 150 wati.</p><p></p><p>mars me dodje oko 230 eura. vuce 300 wati ali moze da se dima i koliko sam skontao je ok svjetlo.</p><p>zeus je za nerdove . slapas, rasklapas, imas drajver pa mozes kasnije i da mjenjas ploce kako napreduje tehnologija. vuce max 240 wati i kostalo bi me oko 295.</p><p></p><p>sto biste mi vi preporucili? ima li smisla kupovati novi led ako vec imam to sto imam? da kupujem ova veca svjetla koja sam nabrojao ili bi mi mozda bili napredak i ovi paneli od 150 posto ono sto imam je stara verzija leda?</p><p></p><p>nesto sasvim trece mozda....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="allexej, post: 705052, member: 62373"] pozdrav svima. napokon nakon sto sam se zazmnozio sam promnjenio stan i imam opet mjesta da se bavim hobijem. trenutno imam grow box od 80x80x160 i htio bih ga nastaviti koristiti. svjetlo koje imam je neki roleadro/galaxy hydro blurple cob koji ima oko 3 godine i s kojim sam obicno izvlacio od 150 do 200 grama. iz uticnice vuce 185 w manje vise. odradio je nekih 6 growova. ono sto bih htio da vas pitam je ima li po vama smisla da kupujem novo svjetlo. oko mi je palo ili na zeusa u kojeg kako sam skontao svi se ovdje kunu ili na mars hydro tsw 2000. vidio sam i ts1000 ali se bojim da je malo i jos neko slicno svjetlo od 150 wati. mars me dodje oko 230 eura. vuce 300 wati ali moze da se dima i koliko sam skontao je ok svjetlo. zeus je za nerdove . slapas, rasklapas, imas drajver pa mozes kasnije i da mjenjas ploce kako napreduje tehnologija. vuce max 240 wati i kostalo bi me oko 295. sto biste mi vi preporucili? ima li smisla kupovati novi led ako vec imam to sto imam? da kupujem ova veca svjetla koja sam nabrojao ili bi mi mozda bili napredak i ovi paneli od 150 posto ono sto imam je stara verzija leda? nesto sasvim trece mozda.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom