Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Trulyo" data-source="post: 697739" data-attributes="member: 67644"><p>Ma ono u globalu ispada da bilo kome za kakav manji boks - diy panel sa pravilno raspoređenih e27 grlima, kombinacijom svakakvog spektra žarulja (ovisno o stazi rasta) + eventualno koja full spektar žarulja- nepogriješivo. Barem znaš da ako žarulja ne radi ili ti je kontakt olabavio, ili pregorela žarulja. A barem su danas žarulje dostupne svuda i stvarno jeftino.</p><p></p><p>Zadnje sam uzeo u konzumu 3 kom 11w 6500k za 29,99 kn paket ( 4 eura).</p><p></p><p>Bukvalno ispada oko 0,2 eura wat žarulje. Ima i manje po tim akcijama.</p><p></p><p>Cca 320w x 0,2 eura = 64 eura = 490 kn. I to je cca kvadrat prostora.</p><p></p><p>To je 30 grla po cca 5kn, u biti sa 100 eura se napravi panel koji će bez problema (po mojem amaterskom mišljenju) gurati grow na 1m2. Tak i tak kad čitam probleme oko rasta biljaka - najviše problema je zbog nametnika, zalijevanja, PH, pregnojavanja itd. Nitko nema problem tipa da mu raste biljka a ne cvijeta zbog krive rasvjete hahaha. Naravno ja pričam za standardni grow, no ekipa koja želi od određene biljke izvući maksimum i još više - sigurno da će imati kvalitetnu rasvjetu, no to je već znanje i dugogodišnje iskustvo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trulyo, post: 697739, member: 67644"] Ma ono u globalu ispada da bilo kome za kakav manji boks - diy panel sa pravilno raspoređenih e27 grlima, kombinacijom svakakvog spektra žarulja (ovisno o stazi rasta) + eventualno koja full spektar žarulja- nepogriješivo. Barem znaš da ako žarulja ne radi ili ti je kontakt olabavio, ili pregorela žarulja. A barem su danas žarulje dostupne svuda i stvarno jeftino. Zadnje sam uzeo u konzumu 3 kom 11w 6500k za 29,99 kn paket ( 4 eura). Bukvalno ispada oko 0,2 eura wat žarulje. Ima i manje po tim akcijama. Cca 320w x 0,2 eura = 64 eura = 490 kn. I to je cca kvadrat prostora. To je 30 grla po cca 5kn, u biti sa 100 eura se napravi panel koji će bez problema (po mojem amaterskom mišljenju) gurati grow na 1m2. Tak i tak kad čitam probleme oko rasta biljaka - najviše problema je zbog nametnika, zalijevanja, PH, pregnojavanja itd. Nitko nema problem tipa da mu raste biljka a ne cvijeta zbog krive rasvjete hahaha. Naravno ja pričam za standardni grow, no ekipa koja želi od određene biljke izvući maksimum i još više - sigurno da će imati kvalitetnu rasvjetu, no to je već znanje i dugogodišnje iskustvo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom