Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="winnie the pooh" data-source="post: 683686" data-attributes="member: 43900"><p>Hvala, krenuo sam sa realizacijom, malo guzva na poslu pa se nadam da cu kroz vikend uspjeti sklepati box i staviti na klijanje. Trake sam narezao na 30cm (5kom) i krenuo sa lemljenjem, stavit cu 2 cijevi, bolje da ima vise nego manje te sloziti kao panel. Nakon 2 propala growa, (jednog pojeli puzevi, drugog stne) nadam se trecoj sreci zato ovaj put idem da je biljka sto duze unutra.</p><p></p><p>[ATTACH=full]332650[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="winnie the pooh, post: 683686, member: 43900"] Hvala, krenuo sam sa realizacijom, malo guzva na poslu pa se nadam da cu kroz vikend uspjeti sklepati box i staviti na klijanje. Trake sam narezao na 30cm (5kom) i krenuo sa lemljenjem, stavit cu 2 cijevi, bolje da ima vise nego manje te sloziti kao panel. Nakon 2 propala growa, (jednog pojeli puzevi, drugog stne) nadam se trecoj sreci zato ovaj put idem da je biljka sto duze unutra. [ATTACH type="full"]332650[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom