Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hercegovina" data-source="post: 671531" data-attributes="member: 47123"><p>Može li 4 Vipara od 450w koji realno vuku oko 200w kvalitetno pokriti 8 biljaka ?</p><p>Između njih je i neki kinez ne kojem piše 1 000w a realno vuče 185w </p><p>Nije u pitanju boks već pola sobice i biljke su na prostoru oko 2x1,5 m</p><p>Vege su odlično izgurale i već su 25 dana na 12/12 pa se bojim da im ne bude malo bloom spektra </p><p>Trebao bi mi i savjet oko cvjetanja</p><p>Za sada kombinujem tako što svakih 4-5 dana na 2 komada gasim vege i upalim sljedeća 2 </p><p>Bloom je non stop upaljen</p><p>Za nekoliko dana , kad napune mjesec na 12/12 planiram upaliti vege na sva 4 i tako držati 20-25 dana pa onda lagano pogasiti vege i do kraja ostaviti samo kineza i bloom mod</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hercegovina, post: 671531, member: 47123"] Može li 4 Vipara od 450w koji realno vuku oko 200w kvalitetno pokriti 8 biljaka ? Između njih je i neki kinez ne kojem piše 1 000w a realno vuče 185w Nije u pitanju boks već pola sobice i biljke su na prostoru oko 2x1,5 m Vege su odlično izgurale i već su 25 dana na 12/12 pa se bojim da im ne bude malo bloom spektra Trebao bi mi i savjet oko cvjetanja Za sada kombinujem tako što svakih 4-5 dana na 2 komada gasim vege i upalim sljedeća 2 Bloom je non stop upaljen Za nekoliko dana , kad napune mjesec na 12/12 planiram upaliti vege na sva 4 i tako držati 20-25 dana pa onda lagano pogasiti vege i do kraja ostaviti samo kineza i bloom mod [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom