Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 658291" data-attributes="member: 66419"><p>Pitao sam isto pitanje i LM301h su novije generacije, ali cijenom su iste, kao i lm561b, imaš i takve, ali nitko ne komentira razliku! </p><p>Mislim, da su male razlike! Poboljšavaju se sa svakom novijom generacijom!</p><p>Gle,ja nemogu odlučit, ali na QB u se nema šta pokvarit, jer nema pokretnih dijelova!</p><p>Za Zeusa ti netreba heatsinc, samo za Zeus compact. On je manjih dimenzija, ali iste snage i broj ledica, kao i običan Zeus. </p><p>Naručuješ samo qb i driver! </p><p>Metar, dva žice nečeš naručivat u LED-techu, jer ih imaš doma. Od starog recivera ili sl. </p><p></p><p>Driver, uzimaš po specifikacijama, imaš ELG, LCM, itd. Ima ih puno, tebi treba ELG, i gore navedene specifikacije. Ako nema za točne specifikacije, uzme se malo jači. Čudno, da su naveli volte, a ampere ne, jer po amperima se razlikuju. Zeus radi na do 3.5A i 40-42V i po tome, uzmeš driver. </p><p></p><p>Zeus je drugačiji, jer radi na jačoj struji, a to dali može izdržat 40 ciklusa, sumnjam, ali za 150€, iskreno ni ne očekujem, da radi toliko. Mada, pošto je nova tehnologija, nikome nije riknuo! Tri godine je garancija na driver i board! </p><p>Zeus ti ima sve zaštite od kratkog spoja, do gašenja kod prezagrijavanja! </p><p>COB če ti izdržat i do 10 godina, tu su se pokazali, da zadnji rikavaju, ako uopće riknu! Kupiš kod jednog sellera dijelove i on ti složi i pošalje! </p><p>Ja sam kupio Zeuse, jer za razliku od 20-30€,jednostavno mi se neda razmišljat, oče li sve biti ok. Stariji Zeus, odrađuje drugi grow i sve je ok, da bi riječ, rekao! </p><p>Na Zeusu i drugim qb samo spajaš plus i minus na žicama. Nema ništa teže za odradit!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 658291, member: 66419"] Pitao sam isto pitanje i LM301h su novije generacije, ali cijenom su iste, kao i lm561b, imaš i takve, ali nitko ne komentira razliku! Mislim, da su male razlike! Poboljšavaju se sa svakom novijom generacijom! Gle,ja nemogu odlučit, ali na QB u se nema šta pokvarit, jer nema pokretnih dijelova! Za Zeusa ti netreba heatsinc, samo za Zeus compact. On je manjih dimenzija, ali iste snage i broj ledica, kao i običan Zeus. Naručuješ samo qb i driver! Metar, dva žice nečeš naručivat u LED-techu, jer ih imaš doma. Od starog recivera ili sl. Driver, uzimaš po specifikacijama, imaš ELG, LCM, itd. Ima ih puno, tebi treba ELG, i gore navedene specifikacije. Ako nema za točne specifikacije, uzme se malo jači. Čudno, da su naveli volte, a ampere ne, jer po amperima se razlikuju. Zeus radi na do 3.5A i 40-42V i po tome, uzmeš driver. Zeus je drugačiji, jer radi na jačoj struji, a to dali može izdržat 40 ciklusa, sumnjam, ali za 150€, iskreno ni ne očekujem, da radi toliko. Mada, pošto je nova tehnologija, nikome nije riknuo! Tri godine je garancija na driver i board! Zeus ti ima sve zaštite od kratkog spoja, do gašenja kod prezagrijavanja! COB če ti izdržat i do 10 godina, tu su se pokazali, da zadnji rikavaju, ako uopće riknu! Kupiš kod jednog sellera dijelove i on ti složi i pošalje! Ja sam kupio Zeuse, jer za razliku od 20-30€,jednostavno mi se neda razmišljat, oče li sve biti ok. Stariji Zeus, odrađuje drugi grow i sve je ok, da bi riječ, rekao! Na Zeusu i drugim qb samo spajaš plus i minus na žicama. Nema ništa teže za odradit! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom