Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dk1litk" data-source="post: 657226" data-attributes="member: 32806"><p>Pozdrav!</p><p>Posle nekoliko godina i 1 sata privikavanja na novi dizajn, koji se od pre 200 godina, kada sam stavio poslednji post na Vutru, drastično promenio, dolazim po pomoč. </p><p>Pričao sam danas sa starim vutra prijateljem Mariom, ali se bojim, da če dobiti slom živaca, prije če nešto meni objasniti, iako se stvarno trudi - uvijek!</p><p></p><p>Dakle. Odlučio sam, da se iz 17tog prebacim u 21 vjek. Posle nekoliko odrađenih grovova pod suncem u stakelnicima (ima nekoliko mojih starih dnevnika i ovdje) nekako mi je pun K pušenja indice i miksova, pa sam se odlučio prebaciti na pure sativu, a to znači, da moram iz sunca u box, jer ako nekako još mogu sprečiti pljesan u 11 mjesecu, za novu godinu obavezno je ona šef, a sativa izpod 120 dana cvatnje nije sativa.</p><p></p><p>Dakle, trebam nekoga, da mi nacrta od A - Ž, što se tiče LED SVIJETLA, ustvari, ne mora ni da crta, jer ja ni to neču razumijeti, več samo mi trebaju savijeti šta kupiti.</p><p></p><p>Pri tome moram napomenuti. Posle intenzivnog čitanja onog što ste vi napisali, i onog što kažu na youtubu, sasvim mi je jasno jedino, da mi nije ništa jasno, zato bi bilo najbolje :</p><p>- link</p><p>- link </p><p>i još link !</p><p></p><p>Dakle, trebam led svijetla za box 1.5x1.5 </p><p></p><p>Unapred zahvalan!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dk1litk, post: 657226, member: 32806"] Pozdrav! Posle nekoliko godina i 1 sata privikavanja na novi dizajn, koji se od pre 200 godina, kada sam stavio poslednji post na Vutru, drastično promenio, dolazim po pomoč. Pričao sam danas sa starim vutra prijateljem Mariom, ali se bojim, da če dobiti slom živaca, prije če nešto meni objasniti, iako se stvarno trudi - uvijek! Dakle. Odlučio sam, da se iz 17tog prebacim u 21 vjek. Posle nekoliko odrađenih grovova pod suncem u stakelnicima (ima nekoliko mojih starih dnevnika i ovdje) nekako mi je pun K pušenja indice i miksova, pa sam se odlučio prebaciti na pure sativu, a to znači, da moram iz sunca u box, jer ako nekako još mogu sprečiti pljesan u 11 mjesecu, za novu godinu obavezno je ona šef, a sativa izpod 120 dana cvatnje nije sativa. Dakle, trebam nekoga, da mi nacrta od A - Ž, što se tiče LED SVIJETLA, ustvari, ne mora ni da crta, jer ja ni to neču razumijeti, več samo mi trebaju savijeti šta kupiti. Pri tome moram napomenuti. Posle intenzivnog čitanja onog što ste vi napisali, i onog što kažu na youtubu, sasvim mi je jasno jedino, da mi nije ništa jasno, zato bi bilo najbolje : - link - link i još link ! Dakle, trebam led svijetla za box 1.5x1.5 Unapred zahvalan! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom