Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 646368" data-attributes="member: 66419"><p>Tu češ morat iči sa CFL om. Radi visine!</p><p>Mada, danas na tržištu ima stripova(LED) samsungovih koje dimmanjem, približiš biljku.</p><p>Koliko misliš dat za svjetlo? Koliki ti je buđet?</p><p><a href="https://www.led-tech.de/en/21x-Samsung-LM301B-stripe-3000k" target="_blank">https://www.led-tech.de/en/21x-Samsung-LM301B-stripe-3000k</a></p><p>Imaš ovakve sa 21 ledicom i od 50cm, 96 ledica!</p><p>Taman si pogledaj za svjetlo, dok ne uleti netko, tko ima iskustva sa malim boxevima!</p><p>Mogu ti reči, da iznutra, izvučeš sve van. Nabaviš manji pot! Da je širi, a pliči, da imaš više visine. Upuh ti netreba, ali ispuh bi trebao. Radi temperature i vlage!</p><p>Ono staklo(vrata), to mogu biti vrata. Mylar folija ti netreba, jer je sivo-bijela boja iznutra. Ali, 2 metra kvadratna i da uzmeš, nečeš pogriješit.</p><p>Samo nemoj alu foliju, jer nije nešto.</p><p>Boja koja je sada, mislim da ti netreba ništa za reflekciju.</p><p>Nadam se, da če još netko dopunit, šta sve trebaš. Ali nije to problem. Svjetlo i jedan otvor za 8cm pc vent je dovoljno za počet, a doterat ga, lagano uz grow!</p><p>Zapisuj si, ja tako lakše pamtim i ne zaboravljam!</p><p>Mentor [USER=42275]@bigeskalibur[/USER] ti može pomoč</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 646368, member: 66419"] Tu češ morat iči sa CFL om. Radi visine! Mada, danas na tržištu ima stripova(LED) samsungovih koje dimmanjem, približiš biljku. Koliko misliš dat za svjetlo? Koliki ti je buđet? [URL]https://www.led-tech.de/en/21x-Samsung-LM301B-stripe-3000k[/URL] Imaš ovakve sa 21 ledicom i od 50cm, 96 ledica! Taman si pogledaj za svjetlo, dok ne uleti netko, tko ima iskustva sa malim boxevima! Mogu ti reči, da iznutra, izvučeš sve van. Nabaviš manji pot! Da je širi, a pliči, da imaš više visine. Upuh ti netreba, ali ispuh bi trebao. Radi temperature i vlage! Ono staklo(vrata), to mogu biti vrata. Mylar folija ti netreba, jer je sivo-bijela boja iznutra. Ali, 2 metra kvadratna i da uzmeš, nečeš pogriješit. Samo nemoj alu foliju, jer nije nešto. Boja koja je sada, mislim da ti netreba ništa za reflekciju. Nadam se, da če još netko dopunit, šta sve trebaš. Ali nije to problem. Svjetlo i jedan otvor za 8cm pc vent je dovoljno za počet, a doterat ga, lagano uz grow! Zapisuj si, ja tako lakše pamtim i ne zaboravljam! Mentor [USER=42275]@bigeskalibur[/USER] ti može pomoč [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom