Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 642447" data-attributes="member: 66419"><p>Pretpostavljam, da nije Elite verzija! Bestva elite 600 i 1200 je jedini panel od Bestve koji sam isprobao, a da valja! </p><p>Onaj od 1000w, ti je 200 w outputa ili real watts. Oni rade posao, a ja panel držim i po 70xm od biljaka! </p><p>Ti njega približi, ako misliš, da če bolje punit, ali dobit češ preljepe vrhove i suhe ko barut. Jer LED full spectar spali thc. </p><p>Ako je ovaj model[ATTACH]283689[/ATTACH] nažalost, to je igračka!</p><p>Imaš Bestvu elite 600. Ona ima 10 epistarovih ledica i drivere, koji iz njih izvlači oko 3w. Ovi BC verzija su 120$, a elitica 1200,190$. </p><p>Elite 600,danas dobiješ za 100$. </p><p>Ako je za jednu biljku, to može izvuč! Ali, nema leče, driveri su loši, pa rasipava svjetlost! </p><p>Ova čak nema od 10w ledice, nego od 5w. </p><p>Imaš Bestva smart i to je več panel. Ali, ispod 400$ ih ne proizvode! </p><p>Pazi, da ti zadnja 2 tjedna nije preblizu i iči če.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 642447, member: 66419"] Pretpostavljam, da nije Elite verzija! Bestva elite 600 i 1200 je jedini panel od Bestve koji sam isprobao, a da valja! Onaj od 1000w, ti je 200 w outputa ili real watts. Oni rade posao, a ja panel držim i po 70xm od biljaka! Ti njega približi, ako misliš, da če bolje punit, ali dobit češ preljepe vrhove i suhe ko barut. Jer LED full spectar spali thc. Ako je ovaj model[ATTACH]283689[/ATTACH] nažalost, to je igračka! Imaš Bestvu elite 600. Ona ima 10 epistarovih ledica i drivere, koji iz njih izvlači oko 3w. Ovi BC verzija su 120$, a elitica 1200,190$. Elite 600,danas dobiješ za 100$. Ako je za jednu biljku, to može izvuč! Ali, nema leče, driveri su loši, pa rasipava svjetlost! Ova čak nema od 10w ledice, nego od 5w. Imaš Bestva smart i to je več panel. Ali, ispod 400$ ih ne proizvode! Pazi, da ti zadnja 2 tjedna nije preblizu i iči če. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom