Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 642311" data-attributes="member: 66419"><p>Dobra je Vibra, ali ne gledajte full spectar na taj način. Kod full spectra(ljubičasto svjetlo) bitni je output ili real watts. Kod Zeusa, koji je deklariran sa divnim brojkama i Samsungovim ledicama za istu snagu, izvlače puno jači umol, par itd. Iskreno, znam šta znače oznake, ali se ne vodim po tome! </p><p>Meni je Zeus došao narihtan na 50% snage i kad sam ga upalio, na trenutak sam mislio, da je na max. </p><p>Ja imam 3 panela full spectra i presretan sam sa svjetlom. Vibraspect je dobro svjetlo i [USER=47123]@Hercegovina[/USER], ne brini radit če oni dobro, a uvijek možeš dodat. </p><p>Ja sam uzeo i HLG i Zeus. Imaju iste Lm301b Samsungove LEDice, koje daju preko 200Lumena po wattu L/w </p><p>Hlg je skuplji 200kn(30€) i slabijj! </p><p>Naručili smo preko EU posredništva i dobili 4 HLGa povoljno! S time, da smo za samo jedan HLG uzeli driver i heatsink. HLG 100v2 ima 192 LEDice, dok Zeus 308. Zeus puno bolje pokrije prostor i u boxu 120×120×200 mi je dovoljno imat ta 2 svjetla, a trošim max 200w struje po satu. Dok 4 panela full spectra, ispod 800real Watts, teško! </p><p>Ali, počeli su radit i full spectar novije generacije. Electric sun 300 ima 300w, ali teško je mjerit taj panel i Vibru.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 642311, member: 66419"] Dobra je Vibra, ali ne gledajte full spectar na taj način. Kod full spectra(ljubičasto svjetlo) bitni je output ili real watts. Kod Zeusa, koji je deklariran sa divnim brojkama i Samsungovim ledicama za istu snagu, izvlače puno jači umol, par itd. Iskreno, znam šta znače oznake, ali se ne vodim po tome! Meni je Zeus došao narihtan na 50% snage i kad sam ga upalio, na trenutak sam mislio, da je na max. Ja imam 3 panela full spectra i presretan sam sa svjetlom. Vibraspect je dobro svjetlo i [USER=47123]@Hercegovina[/USER], ne brini radit če oni dobro, a uvijek možeš dodat. Ja sam uzeo i HLG i Zeus. Imaju iste Lm301b Samsungove LEDice, koje daju preko 200Lumena po wattu L/w Hlg je skuplji 200kn(30€) i slabijj! Naručili smo preko EU posredništva i dobili 4 HLGa povoljno! S time, da smo za samo jedan HLG uzeli driver i heatsink. HLG 100v2 ima 192 LEDice, dok Zeus 308. Zeus puno bolje pokrije prostor i u boxu 120×120×200 mi je dovoljno imat ta 2 svjetla, a trošim max 200w struje po satu. Dok 4 panela full spectra, ispod 800real Watts, teško! Ali, počeli su radit i full spectar novije generacije. Electric sun 300 ima 300w, ali teško je mjerit taj panel i Vibru. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom