Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mr.dr.Smok" data-source="post: 642290" data-attributes="member: 10783"><p><em>Zeus je raden za nasu biljku samim time ima samsung lm301b ledice.Koje su do pred malo bile ledice sa najacim binom.A ove u vipaspektri za akuaristiku su ledice koje nemaju bas neki bin.Sa promjenom draivera mozes ih gonit na 80,90% ili cak i na 100%.Al kot tih ledica neces dobit prodornost.Samo ces prije skurit panel.Zeus je za nas sport i Vipaspektra al ne za akvaristiku.Nije da se nece uzgojit nesto spektar potreban nama i u akvaristici je skoro isti.Samo sto ces trebat drzat nisko bilje.Kako bi i doljnji dijo biljke dobio svoje.Velika je to razlika u samim ledicama ugradenim u sam Vipaspektra panel.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mr.dr.Smok, post: 642290, member: 10783"] [I]Zeus je raden za nasu biljku samim time ima samsung lm301b ledice.Koje su do pred malo bile ledice sa najacim binom.A ove u vipaspektri za akuaristiku su ledice koje nemaju bas neki bin.Sa promjenom draivera mozes ih gonit na 80,90% ili cak i na 100%.Al kot tih ledica neces dobit prodornost.Samo ces prije skurit panel.Zeus je za nas sport i Vipaspektra al ne za akvaristiku.Nije da se nece uzgojit nesto spektar potreban nama i u akvaristici je skoro isti.Samo sto ces trebat drzat nisko bilje.Kako bi i doljnji dijo biljke dobio svoje.Velika je to razlika u samim ledicama ugradenim u sam Vipaspektra panel.[/I] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom