Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 642257" data-attributes="member: 66419"><p>Zeusa kupuješ u dijelovima, recimo to tako! </p><p>Sami board sa 308 ledica je 69€. Sa aluminijskim hladnjakom 99€. Driver A 39€. Fiksatori(vezice), 5,6€. Tako, da se treba pazit, jer onda dodatni trošak od 15€ za dostavu. </p><p>1200 kn ili 170€ sa dostavom. </p><p>Šta se snage tiče, to ovisi o driveru i kako ga narihtaš. Ali, realnih watta je 140w. Mada, nitko ne gari na toliko, spalio bi biljke! </p><p>Nemoj me krivo shvatit, ali 2 panela od 500 real watts za 100€? Toliko bi samo dostava bila! </p><p>Svaka čast, to da prodaš, okreneš ×10. I više. </p><p>Electrik sun od 300w, košta 600$, a ti gariš sa 1 kW. Koliki su to onda paneli? </p><p>A, svaka pošiljka ima svoj track number i po njemu se ravnaš. Šta, got ti netko šalje, mora dobit broj pošiljke. Taj broj staviš u tracking sistem i paket nađe tebe, ali doslovno! </p><p>Meni je ujutro došao mail, da je paket na kraljnjem odredištu i za sat vremena me zvao čovjek i dofurao. Ti u svakom trenutku možeš promjenit adresu primanja. </p><p>Neznam, sretno! Ali, to mora biti masa! Mora ti dat neki broj paketa, pošiljke i sl.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 642257, member: 66419"] Zeusa kupuješ u dijelovima, recimo to tako! Sami board sa 308 ledica je 69€. Sa aluminijskim hladnjakom 99€. Driver A 39€. Fiksatori(vezice), 5,6€. Tako, da se treba pazit, jer onda dodatni trošak od 15€ za dostavu. 1200 kn ili 170€ sa dostavom. Šta se snage tiče, to ovisi o driveru i kako ga narihtaš. Ali, realnih watta je 140w. Mada, nitko ne gari na toliko, spalio bi biljke! Nemoj me krivo shvatit, ali 2 panela od 500 real watts za 100€? Toliko bi samo dostava bila! Svaka čast, to da prodaš, okreneš ×10. I više. Electrik sun od 300w, košta 600$, a ti gariš sa 1 kW. Koliki su to onda paneli? A, svaka pošiljka ima svoj track number i po njemu se ravnaš. Šta, got ti netko šalje, mora dobit broj pošiljke. Taj broj staviš u tracking sistem i paket nađe tebe, ali doslovno! Meni je ujutro došao mail, da je paket na kraljnjem odredištu i za sat vremena me zvao čovjek i dofurao. Ti u svakom trenutku možeš promjenit adresu primanja. Neznam, sretno! Ali, to mora biti masa! Mora ti dat neki broj paketa, pošiljke i sl. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom