Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dedskin" data-source="post: 641806" data-attributes="member: 69242"><p>A druze</p><p></p><p>Nisam neki strucnjak , al imam malo iskustva , ja sam uzeo VivarSpectra 450W pa se racunaj po tome , to je led panel od 200W pravih , posto sam to uzeo mogu ti reci ja bi to . Nasao sam jeftino LED je malo skuplji, a da nisam nasao jeftino onda bih uzeo HPS od 250W verovatno</p><p>Skoro je sigurno da ta sijalica nije ni 60W nego oko 30W, za jednu lepoticu ja ne bi ispod 150W pa chega god</p><p>A da nemam ni HPS ni LED , uzeo bi CFL panele , one dugacke , oni su jeftini , i suprotno onome sto ljudi misle , moze se i pod njima samo treba iskusno raditi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dedskin, post: 641806, member: 69242"] A druze Nisam neki strucnjak , al imam malo iskustva , ja sam uzeo VivarSpectra 450W pa se racunaj po tome , to je led panel od 200W pravih , posto sam to uzeo mogu ti reci ja bi to . Nasao sam jeftino LED je malo skuplji, a da nisam nasao jeftino onda bih uzeo HPS od 250W verovatno Skoro je sigurno da ta sijalica nije ni 60W nego oko 30W, za jednu lepoticu ja ne bi ispod 150W pa chega god A da nemam ni HPS ni LED , uzeo bi CFL panele , one dugacke , oni su jeftini , i suprotno onome sto ljudi misle , moze se i pod njima samo treba iskusno raditi [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom