Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 640748" data-attributes="member: 66419"><p>Nikako ne drži vodu! </p><p>Kupio sam 4× HLG qb100v2 i na komad, 1 ispadne 1300kn, a danas sam naručio Zeusa sa driverom i potenciometrom, 1200kn sa dostavom od 15€ i potenciometrom, koji mi ubiti netreba, ali to je 5€. </p><p>Znači, 20w jači i 35€ jeftinije, ispadne Zeus! Kasnije mi je kolega javio, da se daju dimmat, izravno na driveru. Na šarafu! </p><p>HLG i Zeus su tu negdje, ali HLG je puno bolje napravljen. Nekažem, da je Zeus loš, čak mislim da su isti sa malim razlikama. Tako, da to drži vodu, jedino bez drivera. Jer to je najčešča pogreška, šta Zeus 308xt sa Mn driverom ELG-150-42v, koji se može dimmat na šarafu, driver se naručuje posebno! </p><p>Stavljam po 4 boarda u box 120-120-200 i sa dimmanjem, mogu terat na 60-70% snage. Što radi dugotrajnosti, što radi bolje pokrivenosti! </p><p>5 godina one mogu radit, ali sumnjam da nakon 2,3 godine ima istu jačinu, ali zato se da nadogradjivat i zato je QB trenutno najtraženiji!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 640748, member: 66419"] Nikako ne drži vodu! Kupio sam 4× HLG qb100v2 i na komad, 1 ispadne 1300kn, a danas sam naručio Zeusa sa driverom i potenciometrom, 1200kn sa dostavom od 15€ i potenciometrom, koji mi ubiti netreba, ali to je 5€. Znači, 20w jači i 35€ jeftinije, ispadne Zeus! Kasnije mi je kolega javio, da se daju dimmat, izravno na driveru. Na šarafu! HLG i Zeus su tu negdje, ali HLG je puno bolje napravljen. Nekažem, da je Zeus loš, čak mislim da su isti sa malim razlikama. Tako, da to drži vodu, jedino bez drivera. Jer to je najčešča pogreška, šta Zeus 308xt sa Mn driverom ELG-150-42v, koji se može dimmat na šarafu, driver se naručuje posebno! Stavljam po 4 boarda u box 120-120-200 i sa dimmanjem, mogu terat na 60-70% snage. Što radi dugotrajnosti, što radi bolje pokrivenosti! 5 godina one mogu radit, ali sumnjam da nakon 2,3 godine ima istu jačinu, ali zato se da nadogradjivat i zato je QB trenutno najtraženiji! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom