Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 631839" data-attributes="member: 66419"><p>Jope nije tebe išlo! </p><p>Japanac prepisuje iz noteza, te Adri ovo, Adri oni. </p><p>Jel ti žena zna za Adria? </p><p>I jesi jednu stvar sam napravio? </p><p>To pitam japanca,. </p><p>Sorry Jope, nisam znao da sam ga blokirao, a on zna šta, zašto i kako..</p><p></p><p>Jel mi može netko objasnit, uzeo sam pwm za 12v, do 8A i on radi na pc ventilatoru, led trakama i sl. [ATTACH]268101[/ATTACH]jednostavno se spaja, nema neke matematike. </p><p>Uzeo sam od 220v do 2000w</p><p>[ATTACH]268102[/ATTACH], dali mogu iz zida spojit, direktno na dimmer sa slike ili to mora biti drugačije, složeno? </p><p>Jer, recimo za svjetla u sobi, imam prekidač koji, svjetlu uzima struju i na taj način, smanjuje svjetlo. </p><p>Meni treba za panel i stavio bi ga na dovod struje. Dali, to može utjecat na ledice i njihov rad. Prvenstveno, dali mogu pregorit. Jer ovaj od 12v, kada odvrnem do kraja, a led treka je spojena, počne titrat, kao kad ju spojim na jaču struju(16v). </p><p>Da nije u pitanju 220v, več bi ja isprobao. Ako i izgori, imam ih još, ali ovi na 220v, ipak mi šlus naprave! </p><p>Uglavnom, ja bi spojio dimmer na dovod struje do drivera, koji pretvara struju u 16V do 36V i napaja LEDice od 3w. Na velikom su spojena 10drivera na 100 ledica[ATTACH]268103[/ATTACH]Ovo je stražnji dio, bez jedno 70% žica, koje sam skratio! U početku stavljam dulje, da nemoram štuklat. Naručio sam preko Wisha one šta se žice samo utaknu, ali dok one dođu, ja 3 panela napravim! </p><p>Zadnji put sa Wisha, da sam jednu stvar naručio! </p><p>I na sredinu idu 2 ventilatora od 12 cm. Rastavio sam adapter, spojio ga na lim i na glavno napajanje. Tako, da samo jedna žica iz njega, izlazi!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 631839, member: 66419"] Jope nije tebe išlo! Japanac prepisuje iz noteza, te Adri ovo, Adri oni. Jel ti žena zna za Adria? I jesi jednu stvar sam napravio? To pitam japanca,. Sorry Jope, nisam znao da sam ga blokirao, a on zna šta, zašto i kako.. Jel mi može netko objasnit, uzeo sam pwm za 12v, do 8A i on radi na pc ventilatoru, led trakama i sl. [ATTACH]268101[/ATTACH]jednostavno se spaja, nema neke matematike. Uzeo sam od 220v do 2000w [ATTACH]268102[/ATTACH], dali mogu iz zida spojit, direktno na dimmer sa slike ili to mora biti drugačije, složeno? Jer, recimo za svjetla u sobi, imam prekidač koji, svjetlu uzima struju i na taj način, smanjuje svjetlo. Meni treba za panel i stavio bi ga na dovod struje. Dali, to može utjecat na ledice i njihov rad. Prvenstveno, dali mogu pregorit. Jer ovaj od 12v, kada odvrnem do kraja, a led treka je spojena, počne titrat, kao kad ju spojim na jaču struju(16v). Da nije u pitanju 220v, več bi ja isprobao. Ako i izgori, imam ih još, ali ovi na 220v, ipak mi šlus naprave! Uglavnom, ja bi spojio dimmer na dovod struje do drivera, koji pretvara struju u 16V do 36V i napaja LEDice od 3w. Na velikom su spojena 10drivera na 100 ledica[ATTACH]268103[/ATTACH]Ovo je stražnji dio, bez jedno 70% žica, koje sam skratio! U početku stavljam dulje, da nemoram štuklat. Naručio sam preko Wisha one šta se žice samo utaknu, ali dok one dođu, ja 3 panela napravim! Zadnji put sa Wisha, da sam jednu stvar naručio! I na sredinu idu 2 ventilatora od 12 cm. Rastavio sam adapter, spojio ga na lim i na glavno napajanje. Tako, da samo jedna žica iz njega, izlazi! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom