Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1310" data-source="post: 631811" data-attributes="member: 39059"><p>[USER=38614]@Stipe[/USER] cc/cv regulatori više nisu potrebni. Dans imamo puno jednostavniji i visestruko jeftiniji pwm regulator. </p><p>[ATTACH=full]268057[/ATTACH]</p><p>12v 0,20A vent i 9/12 0,9A ledica , napajanje 12v pwm regulator dc/dc 3-15v rade zajedno ,[ATTACH=full]268058[/ATTACH]</p><p>ILi</p><p>[ATTACH]268060[/ATTACH] [ATTACH]268059[/ATTACH] 6 x 9/12 i 12x xhp regulirano s istim pwm regulatorom. 1,5$ </p><p>- kuršlusi su nastali pri pokušaju mjerenja potrošenih wata cijelog boksa sa svim trosilima na pc napajanju na utičnici i utikaču na zidu, nije išlo jer model multimetra kojeg imam nije za to napravljen što smo uztvrdili kasnije iz uputstva za upotrebu. Dakle pokušali smo mjeriti ac struju dok boks radi, kurslusi time nastali (x2) nisu nastetili napajanju niti nijednoj komponenti koja sa iz njega napaja. </p><p>Inace adri je uzgojio biljku sa 7-9 komada ledica 9/12 ( ima dnevnik, mislim da je taj jedini) a moj projekt sa 30kom je bio puni intezitet na slaboj struji a ne neka stadion rasvjeta.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1310, post: 631811, member: 39059"] [USER=38614]@Stipe[/USER] cc/cv regulatori više nisu potrebni. Dans imamo puno jednostavniji i visestruko jeftiniji pwm regulator. [ATTACH=full]268057[/ATTACH] 12v 0,20A vent i 9/12 0,9A ledica , napajanje 12v pwm regulator dc/dc 3-15v rade zajedno ,[ATTACH=full]268058[/ATTACH] ILi [ATTACH]268060[/ATTACH] [ATTACH]268059[/ATTACH] 6 x 9/12 i 12x xhp regulirano s istim pwm regulatorom. 1,5$ - kuršlusi su nastali pri pokušaju mjerenja potrošenih wata cijelog boksa sa svim trosilima na pc napajanju na utičnici i utikaču na zidu, nije išlo jer model multimetra kojeg imam nije za to napravljen što smo uztvrdili kasnije iz uputstva za upotrebu. Dakle pokušali smo mjeriti ac struju dok boks radi, kurslusi time nastali (x2) nisu nastetili napajanju niti nijednoj komponenti koja sa iz njega napaja. Inace adri je uzgojio biljku sa 7-9 komada ledica 9/12 ( ima dnevnik, mislim da je taj jedini) a moj projekt sa 30kom je bio puni intezitet na slaboj struji a ne neka stadion rasvjeta. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom