Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 629003" data-attributes="member: 66419"><p>To se slažem! Uvijek se gleda output ili kako mi kažemo "real watts"</p><p>Lumeni u full spectru ne igraju ulogu, kao kod žutog svjetla. </p><p>Ja sam krenuo sa CFLkama, ali 1 od 125w&200w i to polovicu cvjetanja, onda je došao COB panel, koje frend sam slaže. A, onda smo uzeli Bestve elite 600w u uputama piše, da je prosječna potrošnja 132w kada je na bloom ili vege. I tu im je ogromna greška, jer kada su oba upaljena, vuče iz zida 263w. Znači, da ima plave, skoro koliko i crvene. Dok je 15%-25%plavih, taman. Jer u cvjetanju isto treba nešto plavog spectra. Ona ima, žute crvene, crvene sa uv om,čak ima i bijele, ali pod full mode puno bolje puni biljku. </p><p>Seleri, da bi prodali, uspoređuju je sa HPSom, a to se nemože uspoređivat, barem ne na taj način. </p><p>LED je budučnost! Real sun sa kojim ameri uzgajaju, ima rezultate bolje nego HPS, iz razloga što paneli doslovno zamjene sunce. Izmjenjuju se godišnja doba, može se dimmat, ujutro ti jaje skuha(uskoro). </p><p>Ima na youtubu usporedbe sa HPSom, ali 500$ za panel je nama još, preskupo! Iako, se tu puno struje uštedi. Ne samo na svjetlo. Hps treba hladit, tako da i tu struja, odlazi! </p><p>COB pločice od 20,30,50w ima wattažu, koja je prikazana. Ove pločice od 20w, output im je 20w. </p><p>Ali, za jednu biljku, jedan COB može ići! </p><p>Ja imam panel 2×120w output. </p><p>I on jednu biljku fino popuni. Isto tako ima kučišta za 1 COB. A, svakim danom ih je sve više vrsti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 629003, member: 66419"] To se slažem! Uvijek se gleda output ili kako mi kažemo "real watts" Lumeni u full spectru ne igraju ulogu, kao kod žutog svjetla. Ja sam krenuo sa CFLkama, ali 1 od 125w&200w i to polovicu cvjetanja, onda je došao COB panel, koje frend sam slaže. A, onda smo uzeli Bestve elite 600w u uputama piše, da je prosječna potrošnja 132w kada je na bloom ili vege. I tu im je ogromna greška, jer kada su oba upaljena, vuče iz zida 263w. Znači, da ima plave, skoro koliko i crvene. Dok je 15%-25%plavih, taman. Jer u cvjetanju isto treba nešto plavog spectra. Ona ima, žute crvene, crvene sa uv om,čak ima i bijele, ali pod full mode puno bolje puni biljku. Seleri, da bi prodali, uspoređuju je sa HPSom, a to se nemože uspoređivat, barem ne na taj način. LED je budučnost! Real sun sa kojim ameri uzgajaju, ima rezultate bolje nego HPS, iz razloga što paneli doslovno zamjene sunce. Izmjenjuju se godišnja doba, može se dimmat, ujutro ti jaje skuha(uskoro). Ima na youtubu usporedbe sa HPSom, ali 500$ za panel je nama još, preskupo! Iako, se tu puno struje uštedi. Ne samo na svjetlo. Hps treba hladit, tako da i tu struja, odlazi! COB pločice od 20,30,50w ima wattažu, koja je prikazana. Ove pločice od 20w, output im je 20w. Ali, za jednu biljku, jedan COB može ići! Ja imam panel 2×120w output. I on jednu biljku fino popuni. Isto tako ima kučišta za 1 COB. A, svakim danom ih je sve više vrsti. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom