Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="tryproton" data-source="post: 628720" data-attributes="member: 64632"><p>[USER=67022]@Usted Kief[/USER], meni isto deluje jeftino za taj output ali elaboriracu detaljnije veceras. Ukratko, tako jak PPF output (snaga) u kontekstu vata (potrosnja) i efikasnost (lumen/vatu) su jako cudni tj. deluju neusaglaseno. Npr., koliko mi je poznato trenutno nema efikasnijih led cipova od samsungovih lm306b koji idu preko 200 lm/vatu kada se gare na 20% snage. Ovaj kinez daje oko 25 lm/vatu sto je malo imajuci u vidu da idu na 10% snage, a u svakom slucaju su skoro 10x slabiji od samsungovih cipova. Znam da PAR ne moze direktno da se poredi sa lumenima ali tolika razlika je nemoguca. </p><p>Ako hoces da napravis panel sa outputom koji kinezi tvrde u tom oglasu, moras uloziti puno para da bi postigao efikasnost - puno cipova na datoj povrsini sto povecava cenu panela drasticno ili moras imati efikasnije cipove sto je malo verovatno...All inclusive kao sto oni tvrde - ne verujem da je tacno. Bilo bi dobro ako bi neko testirao dati panel, pa bi zasigurno znali...ovako ovo je samo moja pretpostavka...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tryproton, post: 628720, member: 64632"] [USER=67022]@Usted Kief[/USER], meni isto deluje jeftino za taj output ali elaboriracu detaljnije veceras. Ukratko, tako jak PPF output (snaga) u kontekstu vata (potrosnja) i efikasnost (lumen/vatu) su jako cudni tj. deluju neusaglaseno. Npr., koliko mi je poznato trenutno nema efikasnijih led cipova od samsungovih lm306b koji idu preko 200 lm/vatu kada se gare na 20% snage. Ovaj kinez daje oko 25 lm/vatu sto je malo imajuci u vidu da idu na 10% snage, a u svakom slucaju su skoro 10x slabiji od samsungovih cipova. Znam da PAR ne moze direktno da se poredi sa lumenima ali tolika razlika je nemoguca. Ako hoces da napravis panel sa outputom koji kinezi tvrde u tom oglasu, moras uloziti puno para da bi postigao efikasnost - puno cipova na datoj povrsini sto povecava cenu panela drasticno ili moras imati efikasnije cipove sto je malo verovatno...All inclusive kao sto oni tvrde - ne verujem da je tacno. Bilo bi dobro ako bi neko testirao dati panel, pa bi zasigurno znali...ovako ovo je samo moja pretpostavka... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom