Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="tryproton" data-source="post: 628646" data-attributes="member: 64632"><p>Mislim da neces pogresiti ako uzems samsung strips iz F serije 3. generacija ili ove nove samsung H inFlux (sa jos efikasnijim LM306b cipovima). To su industrijske trake koje su dizajnirane da trose malo, a daju puno. Takodje pokrivaju solidno spektar. Ono sto je njihova velika prednost u odnosu na QB je pokrivenost, a u neku ruku i efikasnost. Na primer one su dizajnirane da idu 1.8A, a ja cu ih gurati ne vise od 0.7A svaku, a povecacu njihov broj tako da dobijem oko 1000-1200 PPF za povrsinu od 60*60. Ceo panel sa trakama u max cvetanju trosi oko 130w jer im je efikasnost oko 170 lumena po vatu ako je garis na 0.7A. Na toj struji sa aluminijumskim hladnjakom od oko 2mm debljine ne bi trebalo da prelaze vise od 40 stepeni na cipu (video sam test na nekom engleskom forumu). Jedino se dvoumim da li da uzmem U profil sa duzim stranicama jer mi je onda veca povrsina za konveksiju (pasivno hladjenje). Ono sto sam procitao takodje, ali ne i testirao je to da ne treba da uzimas preuske U profile jer se topao vazduh zadrzava izmedju i slabije se hladi ceo sistem. Sirina jedne trake F562B trake je 1.8 cm, a ja bih isao na sirinu profila od 2.5 cm, mozda 3...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tryproton, post: 628646, member: 64632"] Mislim da neces pogresiti ako uzems samsung strips iz F serije 3. generacija ili ove nove samsung H inFlux (sa jos efikasnijim LM306b cipovima). To su industrijske trake koje su dizajnirane da trose malo, a daju puno. Takodje pokrivaju solidno spektar. Ono sto je njihova velika prednost u odnosu na QB je pokrivenost, a u neku ruku i efikasnost. Na primer one su dizajnirane da idu 1.8A, a ja cu ih gurati ne vise od 0.7A svaku, a povecacu njihov broj tako da dobijem oko 1000-1200 PPF za povrsinu od 60*60. Ceo panel sa trakama u max cvetanju trosi oko 130w jer im je efikasnost oko 170 lumena po vatu ako je garis na 0.7A. Na toj struji sa aluminijumskim hladnjakom od oko 2mm debljine ne bi trebalo da prelaze vise od 40 stepeni na cipu (video sam test na nekom engleskom forumu). Jedino se dvoumim da li da uzmem U profil sa duzim stranicama jer mi je onda veca povrsina za konveksiju (pasivno hladjenje). Ono sto sam procitao takodje, ali ne i testirao je to da ne treba da uzimas preuske U profile jer se topao vazduh zadrzava izmedju i slabije se hladi ceo sistem. Sirina jedne trake F562B trake je 1.8 cm, a ja bih isao na sirinu profila od 2.5 cm, mozda 3... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom