Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Slobodasan" data-source="post: 624707" data-attributes="member: 67478"><p>E sad pitanja.</p><p>Pratim više tema paralelno, pošto mi treba ulje za oca i u temi ulja sam dobio preporuku da radim grow od nekih 6 komada zbog dijagnoze. koliko sam zaključio do sada tih 6 komada mogu da idu u 1,2x1,2 m</p><p>Sam box, ili room mi nije problem, pošto tu imam znanje i alat. Rasveta me brine, jer mi je jako bitno da nešto ne upropastim. U temi LED žarulje E27 sam video nekoliko uspešnih preimera sa kombinaciom kelvinaže i predloženih 30 komada po m2, meni je to najbrže i najjednostavnije za napraviti i konkretno za 1,2x1,2 sam mislio dva rama sa po 25 komada.</p><p>Ali, ako neko od vas iskusnijih [USER=39059]@1310[/USER] , [USER=54538]@Sensi Star[/USER] [USER=60337]@420Florist[/USER] , [USER=57627]@Astral Projection[/USER] , [USER=40000]@trubabuba[/USER] , ili bilo ko drugi ima bolji i praktičniji predlog za totalnog početnika, značilo bi mi da čujem. </p><p>Čak se razmišljam o prostoru od 2x1 m sa 2x30 Vtac ili Brilight jer mi je lakše da manipulišem u većem prostoru i da stavim veće saksije od recimo 40l, a kao što rekoh - nemam nikakva iskustva u gajenju. Nije mi toliko bitan g/w, koliko mi je bitno da mi ceo grow iole uspe i da imam dovoljno ulja jer je dijagnoza multi gliomine metastaze na mozgu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Slobodasan, post: 624707, member: 67478"] E sad pitanja. Pratim više tema paralelno, pošto mi treba ulje za oca i u temi ulja sam dobio preporuku da radim grow od nekih 6 komada zbog dijagnoze. koliko sam zaključio do sada tih 6 komada mogu da idu u 1,2x1,2 m Sam box, ili room mi nije problem, pošto tu imam znanje i alat. Rasveta me brine, jer mi je jako bitno da nešto ne upropastim. U temi LED žarulje E27 sam video nekoliko uspešnih preimera sa kombinaciom kelvinaže i predloženih 30 komada po m2, meni je to najbrže i najjednostavnije za napraviti i konkretno za 1,2x1,2 sam mislio dva rama sa po 25 komada. Ali, ako neko od vas iskusnijih [USER=39059]@1310[/USER] , [USER=54538]@Sensi Star[/USER] [USER=60337]@420Florist[/USER] , [USER=57627]@Astral Projection[/USER] , [USER=40000]@trubabuba[/USER] , ili bilo ko drugi ima bolji i praktičniji predlog za totalnog početnika, značilo bi mi da čujem. Čak se razmišljam o prostoru od 2x1 m sa 2x30 Vtac ili Brilight jer mi je lakše da manipulišem u većem prostoru i da stavim veće saksije od recimo 40l, a kao što rekoh - nemam nikakva iskustva u gajenju. Nije mi toliko bitan g/w, koliko mi je bitno da mi ceo grow iole uspe i da imam dovoljno ulja jer je dijagnoza multi gliomine metastaze na mozgu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom